Ελίφ (6/4): Η Ράνα και η Χουμεϊρά μιλάνε για τον Ταρίκ

Ελίφ (6/4): Η Ράνα και η Χουμεϊρά μιλάνε για τον Ταρίκ
Ενημερώθηκε: 06/04/21 - 14:46

Ελίφ (6/4): Η Χουμεϊρά ετοιμάζει πρωινό για τον άντρα της αλλά ο Ταρίκ της λέει πως πρέπει να φύγει αμέσως για τη δουλειά.

Η Χουμεϊρά απογοητεύεται. Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει και αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Τον εκνευρίζει ο τρόπος που φέρεται η Ράνα όταν είναι λυπημένη αλλά αυτή τη φορά θεωρεί πως το έχει παρακάνει.

Ο Σαφάκ προτείνει στη Ζουλιντέ να τη βοηθήσει να βρει νέο σπίτι και εκείνη δέχεται. Η Παρλά καλεί τον Κερέμ σε ένα ετήσιο πάρτι αποφοίτων και προσπαθεί να τον πείσει να παρευρεθεί. Μετά από την επιμονή και της Χουμεϊρά, ο Κερέμ δέχεται την πρόταση. Η Σουρεγιά ετοιμάζει μοσχάρι και ζυμαρικά αλλά και την αγαπημένη σούπα του Κερέμ γιατί θέλει να του κάνει έκπληξη στο δείπνο, χωρίς να γνωρίζει τα δικά του σχέδια.

Ο Σαφάκ βοηθάει τη Ζουλιντέ να βρει σπίτι στη γειτονιά γιατί δεν αντέχει στην ιδέα πως θα μετακομίσει μακριά. Ο Ταρίκ συνεχίζει να καλεί τη Ράνα και εκείνη επιμένει να μην απαντάει. Η Ράνα καλεί τη Χουμεϊρά σπίτι της. Η Παρλά ετοιμάζεται για το πάρτι και στέλνει φωτογραφίες της στον Κερέμ με τα σύνολα, που δοκιμάζει. Κάθε λεπτό, που περνάει ο Κερέμ μετανιώνει για την απόφασή του να πάει στο πάρτι με την Παρλά. Δεν του αρέσουν τα κορίτσια σαν την Παρλά αλλά είναι παλιά φίλη και δεν θέλει να είναι αγενής.

Η Ράνα και η Χουμεϊρά μιλάνε για σχέσεις και η Χουμεϊρά της λέει πως ξέρει να ελέγχει τη σχέση με τον άντρα της, γι΄αυτό και είναι ακόμα μαζί. Η Ράνα στην πραγματικότητα θέλει να βάλει τα γέλια με τη δήλωση της Χουμεϊρά αλλά υποκρίνεται πως τη θαυμάζει. Κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις, η Ράνα παίρνει τις πληροφορίες που ήθελε και μαθαίνει πως η Ματσιντέ ήταν στο νοσοκομείο και πως ο Ταρίκ είχε χτυπήσει το πόδι του…