Ελίφ (9/6): Νιώθουν άσχημα για τη Μελέκ, αλλά τους φαίνεται παράλογη

Ελίφ (9/6): Νιώθουν άσχημα για τη Μελέκ, αλλά τους φαίνεται παράλογη
Ενημερώθηκε: 09/06/21 - 14:52

Ελίφ (9/6): Ο Ταρίκ καλεί τον νυχτοφύλακα της αποθήκης και τον κατηγορεί για τη φωτιά.

Ο άντρας αρνείται ότι γνωρίζει κάτι. Ο Κερέμ διαφωνεί με τη στάση του Ταρίκ και σκέφτεται πως πρέπει να γίνει μια σωστή έρευνα για να διαπιστώσουν τι συνέβη. Ο Ταρίκ φεύγει έξαλλος και ο Κερέμ λέει στον νυχτοφύλακα πως τον πιστεύει. Η Ράνα είναι σίγουρη ότι ο Ταρίκ ευθύνεται για τη φωτιά. Αφήνει υπονοούμενα στον Ταρίκ και εκείνος θυμώνει.

Η Μελέκ φεύγε από το σπίτι της Ζουλιντέ χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ ανησυχούν. Η Τουλάι πιστεύει πως η Μελέκ ψάχνει τη φωτογραφία της Ελίφ, για την οποία μιλούσε. Η Τουλάι τη βρίσκει να ψάχνει στα σκουπίδια και την αγκαλιάζει με δάκρυα στα μάτια.

Ο Κερέμ νιώθει απελπισία και κάθεται μόνος στο δωμάτιό του. Η Σουρεγιά κάθεται δίπλα του και του συμπαραστέκεται. Το επόμενο πρωινό η Χουμεϊρά τους προειδοποιεί όλους πως η Ματσιντέ δεν πρέπει να μάθει το μέγεθος της καταστροφής γιατί θα επηρεαστεί αρνητικά η υγεία της.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι νιώθουν άσχημα για τη Μελέκ και θέλουν να τη βοηθήσουν αλλά η ιστορία με τη φωτογραφία της Ελίφ τους φαίνεται παράλογη. Η Αλέβ ετοιμάζει ξανά πρωινό για να εντυπωσιάσει τον Σαφάκ και να τον παντρευτεί. Το σχέδιο της είναι να κάνει την καλή σε όλους μέχρι να την παντρευτεί ο Σαφάκ και μετά να δείξει το αληθινό της πρόσωπο.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι διαφωνούν για τη Μελέκ. Η Τουλάι επιμένει πως η Μελέκ χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια και γρήγορα. Ο Βεϊσέλ δεν συμφωνεί. Η Λεμάν τους βλέπει να μιλάνε με ένταση και πιστεύει πως η Τουλάι έμαθε την αλήθεια για τη δουλειά του Βεϊσέλ. Ο Σαφάκ βλέπει έτοιμο το τραπέζι με το πρωινό αλλά φεύγει βιαστικός και πάλι. Η Αλέβ γίνεται έξαλλη αλλά σκέφτεται πως πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειες για να τον κατακτήσει…