Το «ΕΡΤ Backstage» μπαίνει στις σειρές της ΕΡΤ - Που θα μπει αυτό το Σάββατο;

 
Το «ΕΡΤ Backstage» μπαίνει στις σειρές της ΕΡΤ - Που θα μπει αυτό το Σάββατο;

Ενημερώθηκε: 27/09/23 - 14:32

Στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 17:00,  η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Μιχάλης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν στους τηλεθεατές οτιδήποτε συμβαίνει σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ, μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πρωτότυπα παιχνίδια και μοναδικά αφιερώματα.

Πώς είναι άραγε οι παρουσιαστές των αγαπημένων μας ενημερωτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών εκπομπών πίσω από τις κάμερες; Τι επικρατεί σε μία πρόβα της Ορχήστρας της ΕΡΤ πριν από μία μεγάλη συναυλία; Πώς είναι να βρίσκεσαι στα στούντιο της ιστορικής Ελληνικής Ραδιοφωνίας και πώς μοιάζουν οι διάδρομοι του θρυλικού αρχείου της ΕΡΤ;

Ακόμη, spoilers από τις σειρές που δεν χάνουμε επεισόδιο, στιγμές που συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν, άνθρωποι που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα και πρωταγωνιστές που ήδη έχουμε αγαπήσει… πίσω από τις κάμερες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ με τα κανάλια της ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ NEWS, ΕΡΤ Sports, με τους διεθνείς της πομπούς ΕΡΤ World, Voice of Greece – Hellenic Radio και το ERTFLIX, αλλά και με τα Ραδιόφωνά της και το ERT εcho αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό περιεχομένου στη χώρα.

Μια εκπομπή της ΕΡΤ αφιερωμένη στην ΕΡΤ και στο πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο της ελληνικής τηλεόρασης!

Κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ1, και σε επανάληψη, κάθε Κυριακή, στις 15:00.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 17:00Επεισόδιο 2ο

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλάει πίσω από τις κάμερες του «Κάνε ότι Κοιμάσαι ΙΙ» για τους λόγους που αγάπησε αυτή τη σειρά, ήδη, από τα πρώτα γυρίσματα και αποκαλύπτει γιατί ο δεύτερος κύκλος της θα είναι εξίσου εθιστικός με τον πρώτο.

Οι πρωταγωνιστές του νέου ερωτικού δράματος εποχής της ΕΡΤ1 «Ηλέκτρα» περιγράφουν όλους τους λόγους για τους οποίους ανυπομονούμε να δούμε αυτή τη σειρά.

Ακόμη, ο  Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου μιλούν από τα παρασκήνια της φωτογράφισης της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ «3ος όροφος». Και, φυσικά, θα απολαύσετε τις πιο αστείες στιγμές του «3ου ορόφου» την εβδομάδα που πέρασε.

Και τρεις μοναδικές ταινίες μικρού μήκους θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στο ERTFLIX, στη μοναδική δωρεάν πλατφόρμα με το πιο πλούσιο περιεχόμενο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ