Φαίη Σκορδά: Σε ποιο κανάλι θα καταλήξει;

 
Σε ποιο κανάλι θα καταλήξει η Σκορδά;

Ενημερώθηκε: 07/07/22 - 11:12

Φαίη Σκορδά: Θα παραμείνει στον ΑΝΤ1; Θα πάει στον ΣΚΑΙ; Μήπως επιλέξει το STAR; Αυτό είναι το ζήτημα που απασχολεί το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες με την παρουσιάστρια να βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση και ακόμα να μην έχει βάλει την υπογραφή της.

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι εκεί που φαινόταν ότι ο ΑΝΤ1 έχει χάσει το παιχνίδι, στο Μαρούσι το κλίμα έχει γυρίσει και επικρατεί μια συγκρατημένη αισιοδοξία, αφού συγκεκριμένος άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα για την μεταγραφή της παρουσιάστριας στον ΑΝΤ1, έχει δώσει μεγάλο αγώνα τις τελευταίες ώρες για να την πείσει να παραμείνει στο κανάλι. Υπάρχει λοιπόν ελπίδα η παρουσιάστρια να παραμείνει στο Πρωινό και μάλιστα με ενισχυμλενο ρόλο.

Από την άλλη στον ΣΚΑΙ όλοι θεωρούν πώς από τη νέα σεζόν η Φαίη Σκορδά θα καλησπερίζει το τηλεοπτικό κοινό από το Φάληρο. Μάλιστα η συνάντηση με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη ενίσχυσε τις φήμες που ήθελαν την οικοδέσποινα του Πρωινού να έχει έρθει σε τελική συμφωνία με τους ανθρώπους του σταθμού και πως το μόνο που λείπει είναι η υπογραφή.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση είναι δελεαστική σε ό,τι αφορά τις εμπορικές συμφωνίες της παρουσιάστριας με το κανάλι, ενώ περιλαμβάνει και την μεταγραφή κάποιων εκ των στενών συνεργατών της για να μην νιώθει ως ξένο σώμα σε ένα νέο περιβάλλον. 

Τρίτο και καταϊδρωμένο φαίνεται πως έρχεται το STAR. Αν και οι αρχικές πληροφορίες παρουσίαζαν το κανάλι ως φαβορί για τον τηλεοπτικό προορισμό της παρουσιάστριας κάτι δεν έγινε σωστά και το κλίμα χάλασε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν σταματήσει οι διαπραγματεύσεις και το κανάλι στρέφεται σε άλλες λύσεις για την πρωινή ζώνη όπως είναι αυτή της Ιωάννας Μαλέσκου, αλλά και στο δίδυμο Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάρια.    

Όπως καταλαβαίνετε το τηλεοπτικό θρίλερ του καλοκαιριού συνεχίζεται...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ