Το Game of Thrones συνεχίζεται-Δείτε τι σχεδιάζουν οι παραγωγοί του

Το Game of Thrones συνεχίζεται-Δείτε τι σχεδιάζουν οι παραγωγοί του
Ενημερώθηκε: 23/05/19 - 02:45

Αν νομίζεται ότι τελείωσαμε με το Game of Thrones είστε γελασμένοι. Η μεγάλη εμπορική του επιτυχία έχει υποχρεώσει τους παραγωγούς του να μην το αφήσουν να σβήσει και να μείνει ζωντανό μόνο στην τηλεοπτική ιστορία.

Ήδη οι φανατικοί της σειράς πιέζουν για να συνεχιστεί. Έχουν μάλιστα και την κεντρική ιδέα του επόμενου σεναρίου έτοιμη. Κεντρικό πρόσωπο θα ήθελαν να είναι η Άρια Σταρκ, η οποία να θυμίσουμε έκλεισε την κύρια σειρά, φεύγοντας προς τα δυτικά του Westeros. Έτσι πολλοί είναι οι θαυμαστές που θέλουν το HBO να δώσει μια συνέχεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Οι πληροφορίες πάντως από τα μελλοντικά σχέδια των παραγωγών της σειράς είναι διαφορετικά. Συγκεκριμένα, έχουν ήδη επιβεβαιωθεί τρεις σειρές για ανάπτυξη, με πιλότο που γράφτηκε από την σεναριογράφο Τζέιν Γκόλντμαν, και τα γυρίσματα του οποίου αναμένονται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο.

Τα γεγονότα της σειράς του εν λόγω πιλότου θα πραγματοποιηθούν χιλιάδες χρόνια πριν από το Game of Thrones.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο πρόεδρος προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys έχει μιλήσει εδώ και καιρό για τις πιθανότητες συνέχισης των χαρακτήρων της σειράς.