Η δική μας οικογένεια 4/10: Χάος στο σπίτι των Μακρήδων

 
Η δική μας οικογένεια 4/10: Χάος στο σπίτι των Μακρήδων

Ενημερώθηκε: 04/10/22 - 14:27

Η δική μας οικογένεια 4/10:  Ένα μήνα μετά το τραγικό, αεροπορικό δυστύχημα επικρατεί ένα χάος στο σπίτι των Μακρήδων. Η θεία των παιδιών, η μόνη εξ' αίματος συγγενής τους, είναι άφαντη.

Ο δικηγόρος πιέζει τον Δημήτρη να τη βρει αλλιώς θα πρέπει να δοθούν τα παιδιά για υιοθεσία. Μια άλλη όμως εξ' αίματος συγγενής των παιδιών, παραμένει άγνωστη σε όλους. Συγγενής της Νεφέλης για την ακρίβεια. Είναι η Αγγελική, η πραγματική της μητέρα.

Είχε επικοινωνήσει με τη Μαργαρίτα, τη θετή μητέρα της Νεφέλης, και εκείνη είχε δεχτεί να τις γνωρίσει. Δυστυχώς, το δυστύχημα και ο ξαφνικός θάνατος της Μαργαρίτας ανέτρεψαν τα σχέδια τους και η Αγγελική έχασε την ευκαιρία να γνωρίσει την κόρη της.

Μέσα σ' όλες αυτές τις ανατροπές και τα προβλήματα, εμφανίζεται και ο αδερφός του Δημήτρη, ο Παύλος. Άφραγκος όπως πάντα, ισχυρίζεται ότι ήρθε για να στηρίξει ψυχολογικά τον αδερφό του μετά το χαμό του φίλου του και της γυναίκας του. Αλλά δεν είναι ο μόνος που ξαναγυρίζει.

Ο Διονύσης, πρώην μηχανικός στην εταιρεία, έχει επιστρέψει από την Ιταλία κι έχει μεγάλα σχέδια για το γιο του, τον Ορέστη.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ