Η κόρη μου - Επόμενα επεισόδια: Νέος εφιάλτης για την Οϊκιού

oikiou
Ενημερώθηκε: 13/08/19 - 17:00

Η κόρη μου: Μια νέα αρχή έρχεται στη ζωή της μικρής Οϊκιού που έχει περάσει από σαράντα κύματα. Ακόμα και την ώρα που όλα δείχνουν καλά όμως ένας νέος εφιάλτης επισκιάζει το νέο της ξεκίνημα... Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του αγαπημένου τουρκικού σήριαλ. 

Επεισόδιο 52

Ο Ντεμίρ αισθάνεται βαθιά πληγωμένος που η Τζαντάν πίστεψε έστω και για μια στιγμή τους ισχυρισμούς του Τζεμάλ ότι είναι ο πατέρας της Οϊκιού και του έκρυψε τα σχέδιά του. Όσα συμβαίνουν στη ζωή του τις τελευταίες ημέρες τον κάνουν να θυμηθεί το δικό του πατέρα, που τον γνώρισε όταν πια ήταν μεγάλος. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να τον περάσει πολύ καιρό μαζί του, γιατί ο πατέρας του, που ήταν υπάλληλος security σκοτώθηκε την ώρα του καθήκοντος. Όλα αυτά όμως μοιάζουν να μην έχουν καμία σημασία, καθώς μια ξαφνική επιδείνωση στην υγεία της Οϊκιού επισκιάζει τελικά τα πάντα....

Η ζωή της μικρης σε κίνδυνο

Μια μεταμόσχευση που περνά από τα χίλια κύματα και μια απειλή κυριαρχούν στις εξελίξεις της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ
Ο Ντεμίρ δεν μπορεί να κρύψει άλλο την αλήθεια. Αποκαλύπτει, λοιπόν, στην Οϊκιού ότι, για να γίνει καλά, πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η αγωνιώδης αναζήτηση του κατάλληλου δότη έχει ευτυχή κατάληξη και ο Ντεμίρ ειδοποιείται από τον γιατρό Ιχσάν να συναντήσει τον άνθρωπο ο οποίος θα βοηθήσει την κόρη του. Ο δότης, όμως, αργεί να εμφανιστεί στο ραντεβού τους.

Η ώρα κυλά και η αγωνία του Ντεμίρ κορυφώνεται. Από το μυαλό του περνούν διάφορα εφιαλτικά σενάρια για την εξέλιξη της υγείας της κόρης του. Τελικά, ο Ντεμίρ πληροφορείται ότι ο συμβατός δότης είναι ο Τζεμάλ. Ενας αγώνας δρόμου ξεκινά, καθώς ο Τζεμάλ βρίσκεται στα χέρια κακοποιών που θέλουν τον χαμό του. Ο Ντεμίρ, όμως, είναι αποφασισμένος να τον προστατεύσει μέχρι να γίνει η εγχείρηση. Με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, ο Ντεμίρ δίνει μάχη με τους κακοποιούς και φέρνει τον Τζεμάλ στο νοσοκομείο. Η Οϊκιού έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και την… αρπάζει.

Νέες περιπέτειες...

 

Η μεταμόσχευση στέφεται με απόλυτη επιτυχία και ο Ντεμίρ με τη μικρή επιστρέφουν ευτυχισμένοι στο σπίτι τους για να γιορτάσουν τα ευχάριστα νέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο κίνδυνος, όμως, παραμονεύει μέσα στη νύχτα και το σπίτι τους γίνεται παρανάλωμα του πυρός. Ευτυχώς, για πατέρα και κόρη η έγκαιρη παρέμβαση του Ουγούρ θα τους γλιτώσει από τα χειρότερα.