Η παραίτηση που δεν γνωρίζαμε στην εκπομπή του Λιάγκα

 
Η παραίτηση που δεν γνωρίζαμε στην εκπομπή του Λιάγκα

Ενημερώθηκε: 19/11/19 - 11:11

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του με τα σχόλια γα την σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας του ΑΠΘ.

Μετά τα όσα συνέβησαν η Κατερίνα Γκαγκάκη παραιτήθηκε από τη θέση της στον Δήμο Αθηναίων, ενώ υπάρχει και ακόμη μια παραίτηση που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε.

Σύμφωνα με το ethnos.gr η αρχισυντάκτρια της εκπομπής έθεσε την παραίτησή της στη διάθεση των στελεχών του ΣΚΑΙ, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα η Εύη Κουτσαυτάκη ξεκαθάρισε στους συντελεστές της εκπομπής ότι αυτό το ύφος και το στυλ που βγάζουν προς τα έξω δεν συνάδει με την φιλοσοφία του σταθμού και πως δεν αθ επιτρέψει να γίνει κάτι ανάλογο στο μέλλον.

ΣΚΑΙ

Μετά από πολλές καταγγελίες το ΕΣΡ κάλεσε τον να απολογηθεί για όσα ειπώθηκαν και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η κλήση θα γίνει αυτή την εβδομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη κάποια µέλη της Αρχής σκέφτονται ως πιθανή ποινή τη διακοπή της εκπομπής για κάποιες µέρες µε την προβολή σχετικής κάρτας για τις παραβιάσεις του κώδικα δεοντολογίας που έχουν τελεστεί, συνοδευόµενη από χρηµατικό πρόστιµο προς το κανάλι.

Επίσης αποφασίστηκε και δίωξη κατά του Γιώργου Λιάγκα από την ΕΣΗΕΑ ενώ εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους από την εκπομπή.