Κόκκινο Ποτάμι Spoiler (15/3): Η αποκάλυψη του Αλή στους γονείς του για την Ιφιγένεια φέρνει ανατροπές (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Κόκκινο Ποτάμι Spoiler (15/3): Η αποκάλυψη του Αλή στους γονείς του για την Ιφιγένεια φέρνει ανατροπές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 12/03/20 - 17:50

Κόκκινο Ποτάμι Spoiler: Νέες συγκλονιστικές ανατροπές έρχονται στη δρματική σειρά του OPEN, το «Κόκκινο Ποτάμι» που θα παρακολουθήσουμε τη Κυριακή 15 Μαρτίου. Η Ιφιγένεια ζητά από τον Αλή να τελέσουν τον χριστιανικό γάμο τους. Όμως ο Αλή αποφασίζει να αποκαλύψει στους γονείς του την αλήθεια για την Ιφιγένεια. Πως θα αντιδράσουν;

Αναλυτικά, στο συνταρακτικό επεισόδιο, της αγαπημένης ιστορικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, το «Κοκκινο Ποτάμι», της Κυριακής 15/3, θα δούμε:

Οι χριστιανοί του Ερζερούμ παίρνουν ανάσα χαράς και ηρεµίας μετά την είσοδο στην πόλη των Ρώσων στρατιωτών, οι οποίοι φαίνεται ότι θέλουν να τους προστατεύσουν. Οι εκκλησίες ανοίγουν και πλέον οι κρυπτοχριστιανοί του Ερζερούµ δεν χρειάζεται να κρύβονται.

Οι Αμισιώτες επιστρέφουν στα σπίτια τους, αλλά τα βρίσκουν καταπατημένα και λεηλατημένα. Ο Μουσταφά συλλαμβάνεται από Ρώσους στρατιώτες. Η Ευγενία, ο Θέμης και η Βασιλική επιστρέφοντας και εκείνοι στο σπίτι τους και προσπαθούν να ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή. Τα κτήματά τους, που βρίσκονται, στην κατοχή του κράτους, πλέον θα επιστρέψουν στα χέρια τους.

Επιφυλακτικά αρχικά σε όλη αυτήν την θετική εξέλιξη είναι τα µέλη της οικογένειας του Αλή, ωστόσο πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνει ο γάµος του Αλή και της Ιφιγένειας.

Ο Αλή από την πλευρά του δεν δείχνει αποφασισµένος να προχωρήσει στη λήψη µιας τέτοιας απόφασης τόσο γρήγορα, ωστόσο ερωτηθείσα η Ιφιγένεια λέει ανοιχτά τη γνώµη της, επιµένοντας µάλιστα ότι ο γάµος τους πρέπει να γίνει αµέσως και µάλιστα χριστιανικός. Έτσι ο Αλή, λίγο πριν τον γάμο, αναγκάζεται να αποκαλύψει στους γονείς του την αλήθεια για την Ιφιγένεια.

Η Σοφία και η Αρίν σε άθλια κατάσταση συνεχίζουν να αναζητούν τις κόρες τους. Φτάνουν σε ένα τουρκικό χωριό, όπου και φιλοξενούνται. Το ζευγάρι που τους φιλοξενεί, τις συμβουλεύει να κινηθούν προς την Αμισό, όπου η κατάσταση είναι πιο ευνοϊκή για τους Χριστιανούς.

Εν τω µεταξύ, Σοφία και Αρίν στην πορεία τους στα βουνά έρχονται αντιµέτωπες µε ένα δυσάρεστο γεγονός, το οποίο δεν ξέρουν πώς να αντιµετωπίσουν. Τα κορίτσια τους, άγνωστο πώς, εξαφανίζονται, ενώ οι ίδιες περιθάλπονται από τον Εµίρ και τη σύζυγό του.