Το Liberal προαναγγέλει το κόψιμο του Μπογδάνου από υποψήφιο της ΝΔ

Το Liberal προαναγγέλει το κόψιμο του Μπογδάνου από υποψήφιο της ΝΔ
Ενημερώθηκε: 11/02/19 - 10:20

Έντονες εσωκομματικές αντιδράσεις στη ΝΔ έχει προκαλέσει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τις δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα σχετικά με την ΕΡΤ, αλλά και τον διάλογο που είχε στο Twitter με Χρυσαυγίτες για το ίδιο θέμα κάνοντας λόγο ακόμη και για ερπυστριοφόρα! 

Και αυτό γιατί ο γνωστός δημοσιογράφος φέρεται να έχει κλείσει την συμμετοχή του στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ. Μάλιστα το άτυπο χρίσμα το πήρε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας του Άδωνη Γεωργιάδη, όταν ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον παρουσίασε ως υποψήφιο στην Α' Αθήνας, μαζί με άλλους υποψήφιους βουλευτές.

Μάλιστα η κίνηση αυτή ενόχλησε την ηγετική ομάδα της Πειραιώς, καθώς είναι γνωστό πως την ανακοίνωση των νεοεισερχομένων στα ψηφοδέλτια του κόμματος είθισται να την κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδα, αποφασίσθηκε απο την Πειραιώς, να μην πάρει το χρίσμα ο κ. Μπογδάνος.

Το κλίμα, για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο βάρυνε, παρά το γεγονός, ότι φρόντισε να ανασκευάσει τις επίμαχες δηλώσεις του. Στην τελική απόφαση να κοπεί επικράτησε η άποψη πολλών στελεχών στη ΝΔ εκτιμούν, οτι σ' αυτήν τη φάση δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες τοποθετήσεις και αυτοί που τις κάνουν πρέπει να κόβονται από τα ψηφοδέλτια.

Μάλιστα την προαναγγελία, ότι το πολιτικό μέλλον του κ. Μπογδάνου στη ΝΔ διαγράφεται ζοφερό, έδωσε η φιλική προς την αξιωματική αντιπολίτευση ιστοσελίδα Liberal.gr.

Με σημερινό της άρθρο στην ιστοσελίδα Liberal.gr, η δημοσιογράφος Βίβιαν Ευθυμιοπούλου «φωτογραφίζει» τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, λέγοντας ότι «υπάρχει μια κατηγορία φερέλπιδων βουλευτών που αποτελείται από επώνυμους, δημοσιογράφους κυρίως αλλά και περσόνες που έγιναν γνωστές μέσω των σόσιαλ μήντια, που εισέβαλαν στην πολιτική προκλητικά». 

«Μέσα από τα μικρόφωνα, τις κάμερες, τα σάιτ τους, τις σελίδες τους στο φέισμπουκ παρεμβαίνουν στη δημόσια σφαίρα για να σχολιάσουν τα πράγματα με διακριτά υψηλούς τόνους, υστερικά θα έλεγε κανείς. Το μόνο που παράγουν είναι αντισύριζα υστερία, ύβρεις άλλοτε κακότεχνες και άλλοτε καλλιεπείς, ανάλογα με το ταλέντο και τις ικανότητες του καθενός, τσακώνονται στο τουίτερ με συριζοτρόλ ή επώνυμους κυβερνητικούς και δημιουργούν κάθε τρεις και λίγο θέμα με εμπρηστικές, κενές πολιτικού νοήματος, δηλώσεις τους».

Και συνεχίζει στο άρθρο της: «Όχι σπάνια, καβάλα στο καλάμι, φτάνουν στο σημείο να διεμβολίζουν την ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας με την οποία φιλοδοξούν να πολιτευθούν με αποτέλεσμα την ώρα που η αντιπολίτευση προσπαθεί να περάσει στον κύκλο της ενημέρωσης και της κοινής γνώμης τη θετική της ατζέντα, τα Μέσα να ασχολούνται με την τελευταία προκλητική δήλωση του τάδε ή του δείνα».

«Δεν τους χρειάζεται όλους αυτούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης» καταλήγει η κα Ευθυμιοπούλου, «είναι φύρες. Δεν φέρνουν ούτε μια νέα ψήφο ενώ λειτουργούν αποτρεπτικά στο να προσέλθουν στη Νέα Δημοκρατία νέοι ψηφοφόροι και η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται πολλούς νέους ψηφοφόρους».