Μαρία Κορινθίου για Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν ξέρω αν το μοντάζ στην εκπομπή της έγινε εσκεμμένα για να εκτεθώ

 
Μαρία Κορινθίου για Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν ξέρω αν το μοντάζ στην εκπομπή της έγινε εσκεμμένα για να εκτεθώ

Ενημερώθηκε: 12/12/23 - 10:47

Η Μαρία Κορινθίου σχολίασε την αναφορά της Μπέττυς Μαγγίρα, που είπε ότι «εκτίθεται» όταν η ηθοποιός μίλησε για τον «Έρωτα Φυγά» και τα νούμερα τηλεθέασης.

Σε νεότερες δηλώσεις, η Μαρία Κορινθίου υποστήριξε ότι δεν προβλήθηκε ολόκληρη η απάντηση που έδωσε, όταν ρωτήθηκε για το τέλος της σειράς του OPEN και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, να «κόπηκαν» μερικά από όσα είπε στο μοντάζ της εκπομπής «I love Σου Κου», για να εκτεθεί. 

Η ηθοποιός απάντησε, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Αυτή η λέξη δεν είναι ωραία, ότι εκτίθεμαι. Οπότε, για να μην εκτίθεμαι, και να μην εκτίθενται και οι άλλοι, αυτοί που μόνταραν και αυτοί που έπαιξαν τις δηλώσεις μου, για να μην εκτίθενται κι αυτοί, να παίξουν από την αρχή τη δήλωσή μου. Που λέω ότι δεν έχω ιδέα, δεν γνωρίζω τι έχει γίνει, δεν ξέρω αν κόβεται, δεν ξέρω αν πηγαίνει καλά ή όχι. Θα σας μιλήσω γενικά, υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να κόβεται μία σειρά. Δεν ξέρω αν αυτό έγινε εσκεμμένα, αλλά το σίγουρο είναι ότι το μοντάζ έγινε έτσι όπως έγινε. Τώρα, αν έγινε εσκεμμένα για να εκτεθώ, για να γίνει θέμα ή για άλλες εντυπώσεις… Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα, οπότε υποθέτω ότι μονταρίστηκε και αναλόγως το βίντεο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ