Με σκληρή κριτική εκτός GNTM η Σουζάνα Κουόλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με σκληρή κριτική εκτός GNTM η Σουζάνα Κουόλ
Ενημερώθηκε: 06/11/19 - 02:51

Εκτός από το GNTM 2, οριστικά αυτή τη φορά, αφού έκουσε σχόλια με σκληρά λόγια, η Σουζάνα Κουόλ. Στη φωτογράφιση με τα τρία μαγικά illusions σε 3 διαφορετικά φωτογραφικά σετ, βρέθηκε, μαζί με την Ελευθερία, να είναι υποψήφιες για αποχώρηση, καθώς πήραν την χειρότερη κριτική.

Τελικά η Σουζάνα ήταν αυτή που αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας του Star, αφού πρώτα άκουσε αρκετά αρνητικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την φωτογράφισή της.

«Δεν μπορείς ποτέ σου να δουλέψεις σε αυτή τη δουλειά, δεν μπορείς να γίνεις ποτέ σου μοντέλο, δεν θα σε κλείσει ποτέ κανείς για δουλειά, ποτέ! Είναι τόσο απλό!», ήταν ένα από τα σχόλια που άκουσε από την Βίκυ Καγιά.

«Κανένα styling, κανένα μοντέλο. Λυπάμαι. Έχει δίκιο ο Δημήτρης. Μήπως αυτό το σώμα είναι στον λάθος άνθρωπο;» συμπλήρωσε.

 

Η φωτογράφιση, με φωτογράφο τον Στέφανο Παπαδόπουλο, περιελάμβανε την ισορροπία σε σπαθί για τα Mad Max κορίτσια, τη δημιουργία χιονοθύελλας για τις παγωμένες βασίλισσες και την αιώρηση με μπαλόνια για τα πολύχρωμα Harajuku Girls.