Μεγάλη Εβδομάδα: Ποιες σειρές και προγράμματα σταματούν;

 
Μεγάλη Εβδομάδα: Ποιες σειρές και προγράμματα σταματούν;

Ενημερώθηκε: 12/04/22 - 11:20

Μια ανάσα μας χωρίζει από την Μεγάλη Εβδομάδα πλέον και οι αλλαγές στο πρόγραμμα των καναλιών λόγω Πάσχα είναι αναμενόμενο να συμβούν κυρίως στη ζώνη πράιμ τάιμ που είναι και η πιο επικερδής αλλά και η πιο ανταγωνιστική.

Ποιες σειρές και ποια προγράμματα θα μας κρατήσουν συντροφιά και ποια θα επιχειρήσουν μια εξοικονόμηση δυνάμεων;

Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 βάζει για μια ακόμα χρονιά τον “Ιησού από την Ναζαρέτ” και την “Βίβλο” καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας γεγονός που σημαίνει ότι οι “Αγριες Μέλισσες” σταματούν και δίνουν ραντεβού στους τηλεθεατές μετά τις γιορτές. Στον Αlpha από την άλλη ο “Σασμός” θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη ενώ την Μεγάλη Πέμπτη θα προβληθεί ελληνική ταινία. ΣΚΑΙ και STAR έχουν επιλέξει να συμπλεύσουν καθώς τόσο το “Survivor” όσο και το “MasterChef” θα βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη, ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα αντικατασταθούν με ξένες ταινίες, κάτι που θα συμβεί και στο MEGA με την “Γη της Ελιάς”.

Ωστόσο, το Μεγάλο Κανάλι θα μεταδώσει καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε επανάληψη τον α’ κύκλο της αυτοβιογραφικής σειράς θρησκευτικού περιεχομένου “Αγιος Παϊσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό” που στην πρώτη της προβολή της, που ολοκληρώθηκε πολύ πρόσφατα, σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Πηγή: Tinasmess