Ο Αλέξης Κούγιας κινείται νομικά κατά της Σίσσυς Χρηστίδου

 
O Αλέξης Κούγιας

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 11/07/22 - 19:11

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας ενημερώνει πως θα κινηθεί νομικά κατά της Σίσσυς Χρηστίδου.

Αφορμή για την προσφυγή στα δικαστήρια στάθηκε μια συνέντευξη του γιου του σκιτσογράφου «Μποστ» που προβλήθηκε το Σάββατο στην εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι».

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Σίσσυ Χρηστίδου, γνωστή εχθρός και πολέμιος του Δημήτρη Λιγνάδη, στην εκπομπή της το Σάββατο, ενώ γνώριζε το περιεχόμενο μιας μαγνητοφωνημένης συνεντεύξεως του, αγνώστου εις εμέ αλλά νομίζω και εις τους περισσότερους Έλληνες, γιου του αείμνηστου σκιτσογράφου «Μποστ», δημοσιοποίησε αυτή την εντελώς συκοφαντική συνέντευξη στην εκπομπή της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, με σκοπό να με συκοφαντήσει.

»Γι’ αυτή τη συνέντευξη θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι θα λογοδοτήσουν στα ποινικά δικαστήρια και οι δυο, αλλά να είναι έτοιμοι και να με αποζημιώσουν και ελπίζω η μεν Σίσσυ Χρηστίδου να κρατήσει κάτι από το μισθό της και να έχει εργασία τότε, ο δε γιος του «Μποστ» να έχει κρατήσει κάτι από την κληρονομιά του πατέρα του.

»Όσο για τις κλωτσιές, αυτά θα ήθελα να μου τα πει προσωπικά και να μην τρέχει μετά σαν το Βαλλιανάτο και το Λαζόπουλο στα δικαστήρια.

»Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει.
Ωραίο είναι να χρησιμοποιείς το όνομα του Κούγια για να έχεις τηλεθέαση και για να σε μάθουν, αλλά όταν το κάνεις με αυτό τον τρόπο και με αυτή την ψευτομαγκιά, χωρίς να είναι ο ίδιος κοντά, πρέπει να πληρώνεις και θα πληρώσετε και οι δυο.

»Αθήνα,11.07.2022
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξης Χ. Κούγιας»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ