Ο Τσακνής για τον Μαχαιρίτσα: Του έχω θυμώσει... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τσακνής για τον Μαχαιρίτσα: Του έχω θυμώσει... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 27/10/19 - 13:47

Μια συγκινητική συνέντευξη για τον πρόωρα χαμένο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έδωσε ο Διονύσης Τσακνής στην εξκπομπή του ALPHA, «Καλύτερα δε γίνεται».

«Μαζί γνωρίσαμε ωραία πράγματα, πολύ επιτυχημένες στιγμές και τις μοιραστήκαμε πολύ γλυκά και τρυφερά» λέει ο Διονύσης Τσακνής. Και συνεχίζει: «Αυτός είναι ο Λαυρέντης μου, ο δικός μου Λαυρέντης. Το “χύμα” του Λαυρέντη ήταν ένα στοιχείο για το οποίο καυγαδίζαμε πολλές φορές. Πολλές φορές τσακωνόμασταν. Και τώρα του έχω θυμώσει, έχω θυμό, για την υγεία του. Αλλά τι να κάνουμε; Αυτός ήταν».

«Με τον Λαυρέντη δεν ήμασταν φίλοι, ήμασταν συγγενείς. Τον πάντρεψα, του βάφτισα την κόρη. Ξεφεύγει από αυτό που λέμε συνεργασία η φιλία, γίνεται συγγένεια. Με ότι συνεπάγεται μια συγγένεια. Γιατί έχει και τις κόντρες της και όλα, τα οποία είναι τόσο γλυκά και τόσο πολύ μου λείπουν. Είναι τόσο νωρίς και δεν έχω προλάβει ακόμα να τον θρηνήσω. Έχασα τη μισή ζωή μου, πέρα από την καλλιτεχνική», αναφέρει συγκινημένος.

Ο Διονύσης Τσακνής αναφέρει και ένα περιστατικό: «Παίζαμε στο θέατρο δάσους, πρέπει να ήταν το ’94 ή ’95. Πήραμε το αυτοκίνητο μια ώρα πριν για να προσεγγίσουμε τη συναυλία. Μας σταματάει ένας τροχονόμος και μας λέει “ο δρόμος είναι κλειστός, δεν ανεβαίνει κανείς πάνω. Έχει συναυλία ένας Τσακνής Μαχαιρίτσας».

Δείτε το βίντεο: