Οι νέες σειρές που έρχονται στο Μακεδονία TV

Οι νέες σειρές που έρχονται στο Μακεδονία TV
Ενημερώθηκε: 09/07/19 - 13:42

Το ΜακεδονίαTV  (δυστυχώς)είναι το μόνο ελληνικό κανάλι που εξακολουθεί να στηρίζει και να προβάλλει λατινοαμερικανικές σειρές.

Σχεδόν πάντα φροντίζει να υπάρχει τουλάχιστον μια τέτοιου είδους σειρά στο πρόγραμμά του και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται να φέρει δυο ακόμα χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας τους, ξέρουμε ότι θα γίνει κάπου μέσα στον Ιούλιο.

Τι υπόθεση έχουν όμως οι δύο σειρές;

La Patrona(ελλ.μετάφραση Το αφεντικό)

 

Υπόθεση

Η Γκαμπριέλα Σουάρες είναι η μόνη γυναίκα που εργάζεται σε ορυχείο χρυσού που δίνει ζωή στην πόλη του Σαν Πέδρο Ντε Όρο. Η Γκαμπριέλα είναι η κόρη του "Τίγρε" Σουάρες που είναι ο πιο έμπειρος στο χώρο εξόρυξης χρυσού, αλλά είναι μια ανύπαντρη μητέρα και υποφέρει από τις κοροϊδίες μερικών ανθρακωρύχων.

Όταν ήταν δεκαέξι, η Γκαμπριέλα ήταν φίλη, με τον νεότερο γιο της Αντόνια Γκέρα. Η Γκαμπριέλα δεν δεχόταν να έχουν σχέση και ο Φερνάντο την βίασε. Η Γκαμπριέλα δεν μπορούσε να πει ποιος είναι ο βιαστή της, αν και κατά βάθος πάντα τον θεωρούσε ύποπτο. Τότε ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος από το βιασμό, φεύγει και πηγαίνει σε ένα άλλο χωριό στο σπίτι μιας θείας της.

Όταν επέστρεψε στο Σαν Πέδρο, μετά από δύο χρόνια, είπε ο πατέρας του παιδιού της ήταν κάποιος που την είχε εξαπατήσει, αφήνοντας την έγκυο και εξαφανίστηκε. Ο γιος της Νταβίδ υποφέρει στο σχολείο από τα πειράγματα των παιδιών των ανθρακωρύχων. Ο νονός και προστάτης της Γκαμπριέλα, Μαρσέλο Βιδάλ, είναι ο ιδιοκτήτης της πλειοψηφίας του ορυχείου μέχρι να πεθάνει.

Οι περισσότερες από τις μετοχές γίνονται ιδιοκτησία της συζύγου του, Αντόνια Γκέρα, ενώ σύντομα γνωρίζουν ποιος προκάλεσε τον θάνατο του, καθώς και του προηγούμενου σύζυγος της, μέχρι να λάβει την πλειοψηφία των μετοχών του ορυχείου.

"Το αφεντικό", όπως αποκαλούν την Αντόνια είναι μια τρομερή γυναίκα που στέλνει σκοπίμως, τον πρωτότοκο γιο της Αλεχάντρο Μπελτράν να αναλάβει το ορυχείο. Ο Αλεχάντρο είναι ένας απλός άνθρωπος, και δεν του αρέσει να είναι κοντά στη μητέρα του και τον αδελφό του, αλλά αποδέχεται προς στιγμήν τη διεύθυνση του ορυχείου, για να αποτρέψει να βυθιστεί στα χέρια του, αδελφού του Φερνάντο που είναι αλκοολικός και αχάριστος.

Η συνάντηση του Αλεχάντρο και της Γκαμπριέλα πρόκειται να είναι διαδοχικά συγκρούσιμη και η έλξη κατέληξε σε δημιουργία ενός ειδυλλίου που συγκρούεται με τα σχέδια αρκετών ανθρώπων οι οποίοι θα αντιταχθούν σε αυτή τη σχέση, κυρίως της Αντόνια Γκέρα και της Ιρένε Μοντεμάρ.

Ο Τίγρε μέσα σε μια σπηλιά ανακάλυψε μια φλέβα χρυσού. Αυτά τα εδάφη που ανήκουν σε αυτόν και την Γκαμπριέλα. Το μέρος είναι φαράγγι γνωστό ως "Ελ Τσαμούκο" και αποτελεί ένα μέρος όπου, σύμφωνα με το μύθο, εμφανίζεται ο διάβολος. Η Αντόνια και οι συνεργοί της, φιλόδοξοι για τον χρυσό, και η Ιρένε κλέβει την αγάπη του Αλεχάντρο από την Γκαμπριέλα, συνωμότησαν για να καταστρέψουν αυτή και τον Τίγρε.

Θα κατηγορηθεί για την έκρηξη στο ορυχείο αλλά και τον θάνατο των ανθρακωρύχων, του Φερνάντο αλλά και του ίδιου του πατέρα της, αν και η Αντόνια αποτελεί τον πραγματικό ένοχο. Την κλειδώνουν σε ένα τρελοκομείο, εκεί την κακοποιούν και την βασανίζουν.

Μετά από κάποια χρόνια στο τρελοκομείο αυτό,ξεσπά πυρκαγιά κι ενώ όλοι θεωρούν πως η Γκαμπριέλα κάηκε ζωντανή,εκείνη στην πραγματικότητα κατάφερε να ξεφύγει και διαφεύγει στο εξωτερικό...

Τα χρόνια περνούν ξανά κι η Γκαμπριέλα,επιστρέφει στο Μεξικό,με άλλο όνομα και ταυτότητα και αποφασισμένοι να εκδικηθεί μέχρι θανάτου,όσους την πόνεσαν!

Santa Diabla(ελλ.μετάφραση Άγιος διάβολος

 

Υπόθεση 

Η ιστορία της Σάντα Μαρτίνεζ (Gaby Espino), μιας γυναίκας που θέλει να εκδικηθεί τον θάνατο του συζύγου της Γουίλυ. Ο Γουίλυ προσλαμβάνεται ως καθηγητής μουσικής για την Ντανιέλα Κάνιο, την εγγονή ενός πολύ σημαντικού δικηγόρου.

 Η Σάντα και ο Γουίλυ είναι κατενθουσιασμένοι επειδή είναι εξαιρετική ευκαιρία για εκείνον. Η μητέρα της Ντανιέλα όμως, η Μπάρμπαρα, συνεχώς φλερτάρει με τον Γουίλυ κάτι που κάνει δύσκολη την κατάσταση. Επίσης, ο Γουίλυ ανακαλύπτει πως η Ντανιέλα κάνει χρήση ναρκωτικών.

 Τότε και οι δύο αποφασίζουν να τον κατηγορήσουν πως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά την μικρή και καταφέρνουν να τον κλείσουν στη φυλακή και μετά διατάζουν να δολοφονηθεί. Η Σάντα συντετριμμένη αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Σχεδιάζει να παντρευτεί τον Ουμπέρτο (Carlos Ponce), αδελφό της Μπάρμπαρα ώστε να καταστρέψει την οικογένεια Κάνιο αλλά ερωτεύεται τον Σαντιάγο, τον αδελφό του Ουμπέρτο. Τελικά όμως ποιος είναι ο επικίνδυνος αδελφός, ο Ουμπέρτο ή ο Σαντιάγο;

Πηγή: tvnea.com