«Πάγωσαν» στο Open: Δείτε τι έκανε η Γερμανού στον Κωστόπουλο...

«Πάγωσαν» στο Open: Δείτε τι έκανε η Γερμανού στον Κωστόπουλο...
Ενημερώθηκε: 24/03/19 - 11:42

«Πάρτι» έκανε η Ναταλία Γερμανού, χθες Σάββατο (23/3) στον ALPHA, σαρώνοντας στην μεσημβρινή ζώνη τον ανταγωνισμό. Τραγικά νούμερα για Open και Πέτρο Κωστόπουλο.

Το «Καλύτερα δεν γίνεται» ήταν ο νικητής της χθεσινής τηλεθέασης, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης σε καθαρά νούμερα ποσοστό 19,7%. Την ίδια ώρα οι «απέναντι» εκπομπές έμειναν πολύ πίσω με την... πολλοστή επανάληψη του «Κωνσταντίνου και Ελένης» στον ANT1 που σημείωσε 13,3%.

Από εκεί και πέρα το «Star System» με την Άση Μπήλιου σημείωσε μ.ο. τηλεθέασης με 8,7%, ενώ σε μονοψήφιο νούμερο έμειναν και οι «Γλυκιές Αλχημίες» του Παρλιάρου με 7,0%.

Τα παραπάνω νούμερα μόνο ικανοποιητικά δεν κρίνονται αλλά σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα από το... 5,1% που σημείωσε το «Όλα Λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open, που... δικαιoλόγησε πλήρως τον τίτλο του.

Αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση είναι η επιμονή των ιθύνοντων του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, να επιμένουν σε παρουσιαστές που έχουν κάνει τα... χιλιομετράκια τους και μάλλον δεν «τραβάνε» πλέον.

Αυτό μάλιστα που προκάλεσε εντύπωση είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε ότι για την κακή τηλεθέαση της πρεμιέρας του φταίει το γεγονός ότι το Open δεν έπαιξε τρέιλερ της εκπομπής του. Αλήθεια, το ενδεχόμενο του να μην «πουλάει» πλέον το lifestyle που προωθούσε στα 90's, σε μια μάλλον μακρινή εποχή και πολύ πριν την κρίση, το έχει σκεφτεί καθόλου ο «Πετράν»;