Παίκτης από την LGBT κοινότητα αναζητείται για το Big Brother

Παίκτης από την LGBT κοινότητα αναζητείται για το Big Brother
Ενημερώθηκε: 17/01/20 - 12:57

Σε μια εποχή που τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα έχουν ριάλιτι χαρακτηριστικά, είτε πρόκειται για talent show, μαγειρικούς διαγωνισμούς κλπ…

Η επιστροφή του Big Brother στον ΣΚΑΙ είναι μεγάλο στοίχημα, για αυτό και το κανάλι θα δώσει έμφαση στα πρόσωπα – παίκτες που θα μπουν στο σπίτι του “μεγάλου αδελφού”.

Κατά συνέπεια το μείζον δεν είναι ο παρουσιαστής που θα επιλεγεί για την παρουσίαση του παιχνιδιού, αλλά οι συμμετέχοντες. Δηλαδή οι ήρωες που θα βλέπει ο τηλεθεατής κάθε βράδυ στις οθόνες του… Αφού οι προσωπικότητες και οι χαρακτήρες των παικτών είναι αυτό που θα κρίνει την επιτυχία ή όχι του εγχειρήματος.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η επιλογή των παικτών γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια και στόχος είναι η ομάδα των ανθρώπων που θα επιλεγεί για να μπει στο σπίτι του “μεγάλου αδελφού” να καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών… Κι αυτό επιτυγχάνεται με τις συμπεριφορές και τον χαρακτήρα. Επειδή όμως αυτά είναι ρίσκο… Για να μειωθούν οι πιθανότητες αποτυχίας υπάρχουν σκέψεις στην ομάδα που επιλέγει τα πρόσωπα να βάλει χαρακτήρες στο “σπίτι” απο συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες ώστε να προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό. Σε αυτό το πλαίσιο λέγεται ότι έχει αποφασισθεί να συμμετέχει παίκτης της LGBT κοινότητας (στα ελληνικά ΛΟΑΤ), χωρίς να αποκλείονται κι άλλες κατηγορίες παικτών.

Όπως και να ‘χει η απόφαση να δοθεί για πρώτη φορά στην ουσία το πράσινο φως σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι μεγάλης απήχησης σε συμμετέχοντες της ΛΟΑΤ κοινότητας είναι τολμηρή, προφανώς ενδιαφέρουσα, αλλά και κίνηση υψηλού ρίσκου για τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει. Την ίδια ώρα όμως όλα αυτά είναι και λόγοι που θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν την τηλεθέαση του συγκεκριμένου προϊόντος.

Πηγή: Enimerosi24