Παρουσιάστε (13/4): Οι διοικητές οργανώνουν "κάλεσμα πνευμάτων"

Παρουσιάστε (13/4): Οι διοικητές οργανώνουν "κάλεσμα πνευμάτων"
Ενημερώθηκε: 13/04/21 - 14:20

Παρουσιάστε (13/4): Πανικός στο στρατόπεδο! Η νύχτα πλησιάζει κι ο "παραμεταφυσικολόγος" Θάνος Μάμαλης-Παπανικολάου από το "Μανούλας Σου..." βρίσκεται στο στρατόπεδο και είναι βέβαιος ότι είναι στοιχειωμένο απ' το πνεύμα του Χάνη.

Κι όσο εκείνος κι οι διοικητές οργανώνουν "κάλεσμα πνευμάτων", οι φοβισμένοι φαντάροι κάνουν το δικό τους "κάλεσμα". Σε ποιο κάλεσμα θα εμφανιστεί το πνεύμα; Οι τρομαγμένοι Ρόιδες έχουν αμπαρωθεί κι αυτοί στο στρατόπεδο, και η Φραντζέσκα προσπαθεί να πείσει τον Καρυπίδη ότι η πρότασή της να "πάνε την σχέση τους στο επόμενο βήμα" είναι απόρροια του "ξένου πνεύματος" που μιλάει από μέσα της.

Ο Καρυπίδης όμως ήδη ακούει καμπάνες. Τα αλλόκοτα φαινόμενα στο στρατόπεδο γίνονται όλο και πιο έντονα και για να "ξορκίσουν" το φάντασμα του Χάνη, ο Γούλας και ο Σκορδάς είναι πεπεισμένοι ότι πρέπει να κάψουν τα απομνημονεύματά του. Και ενώ στην αρχή η ιδέα τους μοιάζει να δουλεύει, τα αλλόκοτα φαινόμενα εξακολουθούν να λαμβάνουν χώρα στο στρατόπεδο. Η πραγματική αλήθεια πίσω από αυτά θα φέρει εκπλήξεις.