Πολυκατοικία: Τι λέει ο Παύλος Χαϊκάλης για την επιστροφή της σειράς

Πολυκατοικία: Τι λέει ο Παύλος Χαϊκάλης για την επιστροφή της σειράς
Ενημερώθηκε: 22/09/19 - 15:12

O Παύλος Χαϊκάλης σε λίγες μέρες επιστρέφει σε έναν ρόλο που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα θα γίνει ξανά ο διαχειριστής της πολυκατοικίας που αναβιώνει ο ΣΚΑΙ μετά την επιτυχία που σημείωσε στο Mega.

O ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» όπου και μίλησε για την επιστροφή της σειράς.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Πείτε μου λίγα πράγματα για τον ρόλο σας...  

«Σε αυτόν τον β' κύκλο της "Πο­λυκατοικίας" είμαι ο Ευριπίδης Παπαδάκης, ένας εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας από αυτόν που υποδυόμουν στο πρώτο μέρος. Υποτίθεται πως είμαι υπάλληλος στον Δήμο Αθηναίων, εργάζομαι ως σύμβουλος νεότητας, και ζω μαζί με τη γυναίκα μου, τον γιο μας ,και την πεθερά μου, με ό,τι... περιπέτειες μπορεί να φέρνει αυτή η συνύπαρξη». 

Από την εποχή του ΜΕGΑ, οπότε παίχτηκε για πρώτη φορά η «Πολυκατοικία», ποιες διαφορές διαπιστώνετε;  

«Ας το πάρουμε πια απόφαση... Το παρελθόν που ζήσαμε και η τηλεοπτική ευημερία εκείνης της εποχής, όπου γίνονταν ωραίες και μεγάλες δουλειές, αξιόλογες παραγωγές, με τη συμμετοχή πολλών άξιων συντελεστών, δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά. Ό,τι γινόταν 15-20 χρόνια πριν δεν θα το ξαναζήσουμε και πιστεύω πως έχει να κάνει και με το ότι οι συμμετέχοντες στα τηλεοπτικά δρώμενα φοβούνται να κάνουν μια πιο επιθετική πολιτική στην τηλεόραση και στο θέαμα γενι­κότερα».

Φόβος είναι ή έλλειψη χρη­μάτων;  

«Με κάποιον τρόπο, χρήματα πάντα βρίσκονται... Το ζητούμενο είναι σε μια εποχή ανταγωνισμού να υπάρξει ουσιαστική και επιθε­τική πολιτική, που θα μπορούσε να δημιουργήσει αποτελέσματα τα οποία θα τραβούσαν το ενδια­φέρον του κοινού. Δεν βλέπω όμως να υπάρχει διάθεση για κάτι τέτοιο». 

Ωστόσο ,αυτή τη σεζόν δεν νομί­ζετε πως κινούνται περισσότερο τα πράγματα;  

«Κάτι γίνεται, ναι, αλλά χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και να μην είναι αυτοσκοπός μονό το οικονομικό, αλλά και η ποιότητα».