Το «Power of love» το πρώτο θύμα του διαφαινόμενου διαζυγίου ΣΚΑΪ- Ατζούν Ιλιτζαλί

Το «Power of love» το πρώτο θύμα του διαφαινόμενου διαζυγίου ΣΚΑΪ- Ατζούν Ιλιτζαλί
Ενημερώθηκε: 19/02/19 - 10:59

Η αντίστροφη μέτρηση της συνεργασίας του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΪ έχει αρχίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το φιάσκο του Survivor Ελλάδος Τουρκίας, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πλέον πειστεί ότι η συνέχιση της συνεργασίας με τον Ατζούν Ιλιτζαλί μόνο ζημιά θα κάνει στον σταθμό του Φαλήρου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr, οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, ότι πρέπει να σταματήσουν όλα τα τα υπο-προϊόντα του Τούρκου παραγωγού, που έχουν γεμίσει το πρόγραμμα του σταθμού και να κάνει στροφή στην ελληνική μυθοπλασία, καθώς και σε άλλες τυπολογίες προγράμματος. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένα από τα πρώτα προγράμματα που αναμένεται να κοπεί είναι το «Power of love» που η εκτίμηση είναι ότι κάνει μεγάλη ζημιά στο προφίλ του ΣΚΑΪ.

Και δεν είναι μόνο η ζημιά, που γίνεται στο προφίλ του σταθμού. Οι χαμηλές τηλεθεάσεις των τουρκικών προγραμμάτων έχουν επηρεάσει καθοριστικά το συνολικό μέσο όρο του ΣΚΑΪ. Πράγμα που έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την πτώση των εσόδων. Η πρόβλεψη για φέτος είναι ότι για την τηλεοπτική αγορά συνολικά τα έσοδα θα είναι 15% κάτω και για τον ΣΚΑΪ παραπάνω.