Ραγδαίες αλλαγές στο Star! «Παγώνει» το MasterChef

Ραγδαίες αλλαγές στο Star! «Παγώνει» το MasterChef
Ενημερώθηκε: 23/03/19 - 17:28

Τι σκέφτονται να κάνουν στο Star με το MasterChef; Τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα των ιδιωτικών καναλιών φέρνει η προεκλογική περίοδος του Μαίου, αφού ως γνωστό είναι υποχρεωμένα να συμπεριλάβουν στο πρόγραμμα τους ενημερωτικές εκπομπές πολιτικού περιεχομένου, κάτι όμως που αναμένεται να φέρει και διαφημιστική πτώση.

Η διοίκηση του Star εξετάζει το ενδεχόμενο να διακόψει την προβολή του MasterChef, για όσο διάστημα θα διαρκέσουν οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews. Συγκεκριμένα στο κανάλι της Κηφισιάς σκέφτονται να «παγώσουν» το ριάλιτι μαγειρικής, μέχρι να ολοκληρωθούν οι ευρωεκλογές και οι δημοτικές εκλογές και να το επαναφέρουν στο πρόγραμμα τους αμέσως μετά, για την τελική ευθεία, έως την ανάδειξη του νικητή.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, ότι σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η διοίκηση του Star φέρεται να έχει συνυπολογίσει την πιθανή πτώση της τηλεθέασης που ίσως ευνοήσει προσωρινά όσους ανταγωνιστές συνεχίσουν με πρωτότυπο πρόγραμμα, αλλά αξιολογούν ως πιο σημαντικό να κρατήσουν τα «χρυσά» επεισόδια που οδηγούν στον τελικό και μετά τις εκλογές. Κάτι τέτοιο όμως... μπορεί τελικά να ευνοήσει το κανάλι της Κηφισιάς, αφού στο μετεκλογικό περιβάλλον, τα συγκεκριμένα επεισόδια αναμένεται να αυξήσουν την τηλεθέαση... άρα και τα έσοδα!