Ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1!-Χωρίς «Παγιδευμένους» τις Τετάρτες

 
Χωρίς «Παγιδευμένους» τις Τετάρτες

Ενημερώθηκε: 14/10/22 - 19:19

Ριζικές αλλαγές κάνει ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμά του, με τις επόμενες δύο Τετάρτες και τις Κυριακές πλέον να έχουν άλλους...πρωταγωνιστές!

Το βράδυ της Τετάρτης κανονικά, όπως ίσχυε μέχρι τώρα, έπρεπε να προβληθεί το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας της σειράς που έχει κατακτήσει το κοινό, που δεν είναι άλλη από τους Παγιδευμένους που είχαμε συνηθίσει να προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Για τις επόμενες δύο Τετάρτες όμως, θα έχουμε μικρές αλλαγές με εξίσου καλό πρόγραμμα όμως στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 19/10, μετά την κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» θα προβληθεί επεισόδιο της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες» του ΑΝΤ1+. Το ίδιο θα συμβεί και την Τετάρτη 26/10 ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στην prime time της Πέμπτης 20/10 όπου θα δούμε την τηλεταινία «Έτερος Εγώ» του ΑΝΤ1+.

Οι αλλαγές αφορούν όμως και τον Νίκο Χατζηνικολάου αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου με το Ενώπιος Ενωπίω προβαλλόταν κάθε Πέμπτη βράδυ, όμως τη θέση του παίρνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το The 2Night show, επιστρέφοντας στο παλιό μοτίβο που κρατούσε ο σταθμός προβάλλοντας το talk show του Γρηγόρη από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Όσο για τον Νίκο Χατζηνικολάου, φεύγει από την Πέμπτη και εγκαθίσταται κάθε Κυριακή βράδυ, άλλοτε με το Ενώπιος Ενωπίω και άλλοτε με την εκπομπή του Πρόσωπο με πρόσωπο, ανάλογα την πολιτική επικαιρότητα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ