Σασμός-Spoiler: Η νύχτα τρόμου και το σχέδιο της Καλλιόπης

 
Σασμός-Spoiler: Η νύχτα τρόμου και το σχέδιο της Καλλιόπης

Ενημερώθηκε: 27/02/22 - 17:17

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός». Ο πόλεμος που άνοιξε ανάµεσα στους Σταµατάκηδες και στους Βρουλάκηδες δείχνει να µην έχει τελειωμό. Μάλιστα, η Καλλιόπη κάνει τα πάντα για να διώξει τις γυναίκες από το χωριό της και τα καταφέρνει µε ένα πολύ ύπουλο και αδίστακτο σχέδιο που στήνει εναντίον τους.

Η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως ο Μαθιός κινδυνεύει

Oι τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα στους Bρουλάκηδες και στους Σταµατάκηδες έχουν επηρεάσει τη ζωή όλων. Μετά τον θάνατο του Πετρή και τη φυλάκιση του Αστέρη, Μαρίνα και Καλλιόπη είναι διαλυµένες, ενώ ο Μαθιός καθηµερινά ζει υπό την απειλή της εκδίκησης από την οικογένεια του αδικοχαµένου Πετρή. Μάλιστα, ο ίδιος έρχεται αντιµέτωπος µε την ενέδρα θανάτου που στήνουν εναντίον του οι Βρουλάκηδες. Κι ενώ εκείνος καταφέρνει να σωθεί, η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως ο γιος της κινδυνεύει και είναι αποφασισµένη να κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει πως θα είναι ασφαλής. Και για να συµβεί αυτό, πιστεύει πως η µόνη λύση είναι να διαλύσει µια για πάντα τους Βρουλάκηδες.

Τα σχέδιο της Καλλιόπης και η νύχτα θρίλερ

Όπως θα παρακολουθήσουµε, η Καλλιόπη επεξεργάζεται σκοτεινά σχέδια για να απαλλαγεί οριστικά από την οικογένεια της Μαρίνας. Θέλει να τους διώξει από το χωριό, καθώς πιστεύει πως η παρουσία τους εκεί δυναμιτίζει την κατάσταση. Για να τα καταφέρει, λοιπόν, στήνει ένα αδίστακτο σχέδιο. Μια νύχτα θρίλερ θα εκτυλιχτεί στα επόµενα επεισόδια στο σπίτι της Μαρίνας, µε τις τρεις γυναίκες να βρίσκονται στο έλεος ενός µυστηριώδους εισβολέα, πιο µόνες και ανυπεράσπιστες από ποτέ.

Η Αργυρώ είναι έτοιμή για µια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα

Ο τρόµος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων µιας και ένας αδίστακτος άντρας τις απειλεί. Η Μαρίνα προσπαθεί να προστατεύσει τόσο την κόρη της όσο και τη γιαγιά Ειρήνη, αλλά διαπιστώνει πως χωρίς την παρουσία ενός άντρα στο σπίτι είναι ευάλωτες και µπορούν εύκολα να γίνουν στόχος. Οι τρεις γυναίκες καταφέρνουν και βγαίνουν σώες από την περιπέτειά τους, αλλά η Αργυρώ είναι έτοιµη για µια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα. Θέλει να φύγει από το χωριό αλλά και από την Κρήτη και να αφήσει πίσω της όσα την πλήγωσαν. Αντίθετα, η Καλλιόπη συνεχίζει να πλέκει τον ιστό της γύρω απ’ τους Βρουλάκηδες. Το σχέδιό της, όµως, βρίσκει την Αργυρώ πιο ευάλωτη από ποτέ και οι µνήµες και οι πληγές µατώνουν ξανά την καρδιά της. Ο Αντώνης και ο Άγγελος µάταια προσπαθούν να αλλάξουν κάτι και να πείσουν την κοπέλα και τη Μαρίνα να µείνουν στο χωριό. Οι τρεις γυναίκες, όµως, βρίσκονται µπροστά σε ένα δίληµµα που θα ορίσει το µέλλον τους.

Η οικογένεια Βρουλάκη στα Γιάννενα

Έτσι, η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και τις επόµενες µέρες η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιµάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα. Η Καλλιόπη ενηµερώνεται σχετικά και φυσικά είναι ικανοποιηµένη απ’ αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να µιλάει για τον εκφοβισµό των Σταµατάκηδων στις ανυπεράσπιστες γυναίκες και επικρατεί ένταση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ