Σασμός-Spoiler: Ο Μαθιός προδίδει την Καλλιόπη και τον Αστέρη

 
https://www.thepressroom.gr/tags/sasmos

Ενημερώθηκε: 30/01/22 - 22:31

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα στη σειρά «Σασμός».

O θάνατος του Πετρή τάραξε τη ζωή όλων των ηρώων και όρισε νέα δεδοµένα στην καθηµερινότητά τους. Όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα και το περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί, στα επόμενα επεισόδια ο Αστέρης προσπαθεί να επιβιώσει στη φυλακή, ο Μαθιός προδίδει την Καλλιόπη και εμποδίζει το σχέδιο που έχει οργανώσει προκειµένου να τον βοηθήσει να αποδράσει, ενώ η Αργυρώ, σε κατάσταση απελπισίας και πνιγµένη από τύψεις, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η οικογένεια των Βρουλάκηδων πενθεί τον άδικο χαµό του Πετρή. Κανείς δεν µπορεί να πιστέψει ότι πια δεν είναι µαζί τους και πως ο ένοχος είναι ο Αστέρης, ο οποίος ετοιµαζόταν να παντρευτεί µε την Αργυρώ. Η ζωή των δύο οικογενειών καταστρέφεται ακόµη µία φορά µε έναν νέο κύκλο αίµατος από εκείνους που ήταν αποφασισµένοι να φέρουν τον σασµό έπειτα από δεκαετίες. Ωστόσο, οι εξελίξεις και οι συνεχείς ανατροπές δεν έχουν τελειωµό.

Το σχέδιο απόδρασης του Αστέρη καταρρέει

Η στιγµή για τη µεταγωγή του Αστέρη στις φυλακές του Ηρακλείου έχει φτάσει και η Καλλιόπη ζητάει από τον Μαθιό να διακινδυνεύσει την ίδια του τη ζωή προκειµένου να βοηθήσει τον Αστέρη να αποδράσει. Η Καλλιόπη τρέµει στην ιδέα πως ο γιος της θα έχει το ίδιο τέλος µε τον άντρα της και θα πεθάνει από αντίποινα µέσα στη φυλακή και θέλει πάση θυσία να εµποδίσει τη µεταγωγή του. Όπως θα δούµε, η ίδια και ο Μαθιός στήνουν ενέδρα. Μια ξαφνική απόφαση του αστυνόµου, όµως, θα ανατρέψει τα πάντα και βάζει φρένο στα σχέδια της Καλλιόπης. Η τελευταία, µανιασµένη, προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι εκείνος που ευθύνεται για αυτή την ανατροπή.

Η Καλλιόπη ανακαλύπτει την προδοσία του Μαθιού

Την επόµενη µέρα, η ίδια εξακολουθεί να ψάχνει ποιο είναι το άτοµο που αποκάλυψε το σχέδιό τους και σοκαρισµένη ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός την πρόδωσε. Η Καλλιόπη διαπιστώνει µε αυτόν τον τρόπο πως η εξουσία που ασκούσε στα παιδιά της χάνεται. Στη ζωή του πρωτότοκου γιου της τον πρώτο λόγο πια έχει η Βασιλική, που ανακαλύπτει για πρώτη φορά τη δύναµή της και προσπαθεί να τον επηρεάσει. Ο Αστέρης, από την άλλη, περνάει δύσκολες µέρες και όλοι µε επίµονες συµβουλές προσπαθούν να τον κρατήσουν µακριά από την αδίστακτη πλευρά των φυλακών.

Η Αργυρώ βυθίζεται στο πένθος

Εν τω µεταξύ, η Αργυρώ παλεύει µε τον πόνο και τον θυµό της. Όσο κι αν προσπαθεί να δείξει στη µητέρα και στη γιαγιά της πως είναι δυνατή, δεν τα καταφέρνει. ∆εν µπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο άντρας που αγάπησε όσο τίποτε άλλο σκότωσε τον αδελφό της και νιώθει τύψεις και ενοχές. Το βύθισµα της Αργυρώς στο πένθος, όµως, κρύβει κάτι περισσότερο από απελπισία. Η κοπέλα κλείνεται στον εαυτό της και δεν µπορεί πια να σκεφτεί καθαρά. Τόσο, που αποφασίζει πως το να βάλει τέλος στη ζωή της θα τη λυτρώσει.

Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και η Μαρίνα βρίσκει την κόρη της σε άσχηµη κατάσταση. Απελπισµένη, ζητάει τη βοήθεια του Άγγελου, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την κρατήσει στη ζωή, ενώ στη συνέχεια τη µεταφέρουν στο νοσοκοµείο. Την ίδια ώρα, ο Αστέρης µπλέκει άθελά του σε µια συµπλοκή που έχει στόχο τον µαφιόζο της φυλακής, Καραπάνο, και τον σώζει. Κι ενώ ο Μαθιός µε τη Βασιλική ζουν τον έρωτά τους, ένας διαπληκτισµός µε την Καλλιόπη θα τον αναγκάσει να έρθει για άλλη µία φορά αντιµέτωπος µε τις τύψεις του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ