ΣΚΑΪ: «Ντου» από υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού στην εκπομπή του Λιάγκα

 
mesimeri

Ενημερώθηκε: 11/11/19 - 16:16

Μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η διακωμώδηση της είδησης της ασέλγειας του 20χρονου σε βάρος φοιτήτριας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από την εκπομπή Μεσημέρι στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του δέχτηκε επισκέψεις υψηλόβαθμου στελέχους ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με το γεγονός.

Σε κάθε περίπτωση ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν το θέμα οι συντελεστές της εκπομπής και οι ατάκες που ακούστηκαν στον αέρα, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τη διοίκηση.

zappIT,

Σύμφωνα με πληροφορίες του λοιπόν, υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού, το μεσημέρι της Δευτέρας επισκέφθηκε τα στούντιο στα Μελίσσια. Στη συνάντηση που είχε με τα βασικά πρόσωπα της εκπομπής, μαθαίνουμε ότι εκφράστηκε η έντονη δυσαρέσκεια του καναλιού για το περιστατικό και έγινε αυστηρή σύσταση στους συντελεστές ότι δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια και ανοχή για τέτοιους χειρισμούς στο μέλλον.

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, δεν υπάρχει θέμα διακοπής της εκπομπής ή αλλαγών, όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες. Παρόλα αυτά έχουν γινει καταγγελίες στο ΕΣΡ και στην ΕΣΗΕΑ σχετικά με το απαράδεκτο περιστατικό.

www.zappit.gr

Με πληροφορίες από το