ΣΚΑΙ: Ποιοι παρουσιαστές δεν συνεχίζουν τη νέα σεζόν

ΣΚΑΙ: Ποιοι παρουσιαστές δεν συνεχίζουν τη νέα σεζόν
Ενημερώθηκε: 31/05/19 - 11:43

ΣΚΑΙ: Τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ήδη γίνονται οι επαφές των στελεχών των τηλεοπτικών σταθμών με τα πρόσωπα που είτε θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, είτε θα διακόψουν τη συνεργασία τους.

Στον ΣΚΑΙ λοιπόν θα αλλάξουν όλα. Τη νέα σεζόν το κανάλι έχει αποφασίσει να επενδύσει στην μυθοπλασία, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα, τόσο τα reality, όσο και τις ενημερωτικές εκπομπές.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις και μάλιστα ηχηρές. Ο Τάκης Χατζής είναι γνωστό από την Πέμπτη ότι αποχωρεί από το κανάλι. Ο δημοσιογράφος που είχε πόστο στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου διαφώνησε με τον ΣΚΑΙ, αφού ήθελε να έχει καθημερινή παρουσία μπροστά στην κάμερα κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η παρουσία της Νίκης Λυμπεράκη. Η εκπομπή της δημοσιογράφου κόπηκε και μάλιστα κατά την προεκλογική περίοδο, αφού οι δυο πλευρές δεν συμφώνησαν. Τίποτα ακόμη δεν είναι δεδομένο ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος είναι κοντά στην έξοδο.

Μετά την απόφαση να μην βγει νέο Power of Love επιθυμία του καναλιού είναι να παραμείνει στο δυναμικό του και η Μαρία Μπακοδήμου. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί κάποιο πρότζεκτ να την απορροφήσει.

Την πόρτα της εξόδου φαίνεται πως θα δει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ, παρελθόν για το κανάλι θα αποτελέσει και ο β ο οποίος πιθανότατα θα είναι υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία.