ΣΚΑΪ: Σκά-νε αποχωρήσεις που ξαναστήνουν το κανάλι

 
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το πρότζεκτ ενημέρωση την ερχόμενη σεζόν

Ενημερώθηκε: 27/05/22 - 14:22

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το πρότζεκτ ενημέρωση την ερχόμενη σεζόν με τον ΣΚΑΪ να σημειώνει απώλειες προσώπων.

Σύμφωνα με το Tinasmess την αρχή έκανε η Μαρία Αναστασοπούλου καθώς η μεταγραφή του Ακη Παυλόπουλου στο κανάλι από τη νέα σεζόν ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στο κανάλι του Νέου Φαλήρου. Μετά από 15 χρόνια η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μετακομίζει στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Την πόρτα της εξόδου βλέπει και η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από δυο χρόνια παραμονής στο Φάληρο. Παρά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει πολλές προτάσεις και εντός καναλιού αποδείχθηκε άνθρακας ο θησαυρός.
Ωστόσο, τις μεγαλύτερες απώλειες φαίνεται πως έχει το Σαββατοκύριακο.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχωρεί από το κανάλι όχι γιατί θέλει να πολιτευτεί. Νομίζω πως τελικά η ενασχόλησή του με τα κοινά στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά θα είναι περισσότερο μια λύση ανάγκης παρά επιθυμία του καθώς στο Φάληρο το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως εχθρικό το τελευταίο διάστημα με την ιδιοκτησία να του δείχνει εμμέσως πλην σαφώς την πόρτα της εξόδου και όχι άδικα καθώς φαίνεται ότι είχε “βαρύνει” πολύ τηλεοπτικά.

Μια άλλη αποχώρηση είναι αυτή του ζεύγους Γκουντάρα – Κάκκαβα από την μεσημεριανή ψυχαγωγική ζώνη, μια συνεργασία που δεν ήταν επίσης εύκολη για κανέναν με αποτέλεσμα το option του συν 1 να μην ενεργοποιείται τελικά από την πλευρά του καναλιού. To μαντήλι κουνάει και ο Τάσος Τρύφωνος καθώς ο “Αδύναμος Κρίκος” τελειώνει από τον ΣΚΑΪ και όλα δείχνουν ότι μετακομίζει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Τέλος, την πόρτα της εξόδου βλέπει και ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος είχε αναλάβει και το κεντρικό δελτίο του ΣΚ αλλά και το ραδιόφωνο. Ο άνκορμαν μάλλον δηλώνει δυσαρεστημένος με την Διοίκηση καθώς θεωρεί ότι άλλα του είχαν υποσχεθεί και άλλα έγιναν ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν του πρότειναν παράλληλα με όλα τα παραπάνω που κάνει να βρεθεί και στο πλευρό της Λένας Φλυτζάνη παρουσιάζοντας την πρωινή εκπομπή του χρόνου στη θέση του Δημήτρη Καμπουράκη και ακολουθώντας το πρότυπο του ALPHA αλά Μάνεσης.

Πάντως, στον ΣΚΑΪ έχου ήδη βρει τον αντικαταστάτη του αναφορικά με το δελτίο του ΣΚ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος μπορεί να αναλάβει και το κομματι του ραδιοφώνου επίσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ