Σπίτι με το MEGA (22/5): Η Μελίνα Ασλανίδου θα μας ταξιδέψει στην ιστορία και την παράδοση του Πόντου

 
Σπίτι με το MEGA: Η Μελίνα Ασλανίδου θα μας ταξιδέψει στην ιστορία και την παράδοση του Πόντου

Ενημερώθηκε: 21/05/21 - 15:41

Σπίτι με το Mega: Η Ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων είχε, έχει και θα έχει πάντοτε ειδική βαρύτητα για τη συλλογική συνείδηση των Ελλήνων.

Με αφορμή την σημαντική αυτή μέρα, το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» προετοίμασε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στην ελληνική παραδοσιακή μουσική για το Σάββατο 22 Μαΐου.

Το Σάββατο 22 Μαΐου στις 21:00, ο Κώστας Αγέρης υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA».

Ένα ταξίδι στις μουσικές παραδόσεις της Ελλάδας με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Ο Κώστας Αγέρης μαζί με την μοναδική Μελίνα Ασλανίδου, έχουν ετοιμάσει αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA, ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην ποντιακή μουσική με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του Πόντου.

Δίπλα τους στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα τους συντροφεύσουν καταξιωμένοι τραγουδιστές αλλά και νέοι καλλιτέχνες. Από τον Πόντο, ο Δημήτρης Καρασαββίδης, η Πέλα Νικολαΐδη, ο Στάθης Νικολαΐδης, ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Ηλίας Υφαντίδης.

Από τα Νησιά μας η Στελλίνα Κονιτοπούλου, από την Ήπειρο ο Σπύρος Σιώλος και από τη Μακεδονία η μπάντα της Φλώρινας των Αδελφών Βαλκάνη.

Συμμετέχουν η Μαριάννα Παπαμακάριου και ο Τάκης Βαμβακίδης.

Special guest η Αναστασία Παντούση. Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στην ελληνική παραδοσιακή μουσική με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων έρχεται αυτό το Σάββατο 22 Μαΐου στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA».