Στα τραγούδια λέμε ναι (24/12): Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

 
Στα τραγούδια λέμε ναι (24/12): Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Ενημερώθηκε: 23/12/19 - 13:32

Στα τραγούδια λέμε ναι (24/12): Φέτος αφήνουμε το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων στα χέρια της Ναταλίας Δραγούμη και του Μιχάλη Μαρίνου!

Το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων (Τρίτη 24 Δεκεμβρίου) και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1 το «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» έχει ετοιμάσει την πιο γιορτινή και διασκεδαστική βραδιά με τη μοναδική Ρένα Μόρφη να ξεσηκώνει τους πάντες σε μια εκπομπή που εξελίσσεται στο πιο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι. Μαζί της μια παρέα που δε χρειάζεται πολλές συστάσεις: ο Γιάννης Στάνκογλου τραγουδά μαζί με τη Ρένα τραγούδια της ταινίας «Φαντασία», ο Στέλιος Μάινας δίνει το «παρών» και τις ευχές του, ενώ ο Μάρκος Κούμαρης από τους Locomondo και η Rosanna Mailan Sevila δίνουν τον δικό τους ξεχωριστό λάτιν τόνο στην εκπομπή.

Την Ρένα συνοδεύει και ο μεγάλος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης. Ο διαχρονικός Γεράσιμος Ανδρεάτος ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια μαζί με τις Αγνή Καλουμένου και Σταυρούλα Εσαμπαλίδη. Τη σκυτάλη παίρνουν η Λίζα Ανδρέου, η Γιάννα Βασιλείου και ο Αλντιόν Ζέκιο με πολλές μεγάλες επιτυχίες από τον ελληνικό κινηματογράφο. Οι αγαπημένες πρωταγωνίστριες Ταμίλα Κουλίεβα, Μαίρη Ραζή και Μαρία Ιωαννίδου τραγουδούν και δίνουν το δικό τους στίγμα στη βραδιά.

Ξεφαντώνουν μαζί μας οι Εύη Δαέλη, Σάρα Εσκενάζι, Γιώτα Τσιμπρικίδου, Αριστέα Γιάννου, Ελένη Κερολάρη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Ιωάννα Δαρμή, Άννα Μάγκου, Απόστολος Καμιτσάκης, Βαγγέλης Μουλαράς, Χριστιάνα Κοχλατζή και Μικαέλα Ζούστη.