Στην κορυφή της τηλεθέασης το “The voice”

 
Στην κορυφή της τηλεθέασης το “The voice”

Ενημερώθηκε: 04/10/21 - 15:07

Καθηλωτικές φωνές και απολαυστικές αναμετρήσεις ήταν τα χαρακτηριστικά των Blind Auditions στο «The Voice of Greece» του Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

Το «The Voice of Greece» με τον Γιώργο Λιανό βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και τις δύο μέρες τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό διατηρώντας μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό. Ειδικότερα η τηλεθέαση του talent show είχε μέσο όρο το Σάββατο 26% στο γενικό σύνολο και 21% στο δυναμικό κοινό ενώ την Κυριακή ήταν 28,1% και 24,9% αντίστοιχα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς άκουσαν, επέλεξαν και διεκδίκησαν με θέρμη τα ταλέντα που βρέθηκαν στη σκηνή του «The Voice of Greece» χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές!

Τα highlights των ερμηνειών και των διεκδικήσεων του Σαββατοκύριακου ήταν πολλά όπως και οι συναισθηματικά, φορτισμένες στιγμές, τα ταλέντα όμως που ξεχώρισαν και κέρδισαν μία θέση στις ομάδες των coaches είναι τα ακόλουθα:

#teamArgiros: Γιάννης Γέροντας, Ανδρέας Δρακόπουλος, Νίκος Αρώνης, Ζωή Γιαννούλη, Γιάννης Κάρκος, Χρήστος Σιόγκας

#teamPanistes: Δημήτρης Μελίδης, Άντρεα Φιλίππου, Γιάννης Ζάχος, Κλειώ Βλαχούλη, Χριστίνα Μπαγκνασαρίδου, Ηλιάνα Αλεξάνδρου

#teamHelena: Ελευθερία Τσαγκίρη, Σπύρος Πανταζόπουλος, Γιώργος Γλυκοκόκαλος, Ευγενία Καρατζόβαλη, Χριστίνα Μπαρζούκα

#teamSakis: Nutsa Khurtside, Σοφία Παπουλάκου