Στον πάγο βάζει το Star το «GNTM»

 
Στον πάγο βάζει το Star το «GNTM»

Ενημερώθηκε: 25/03/23 - 15:29

Σκούρα τα πράγματα για τη Βίκυ Καγιά! Στον… πάγο φαίνεται να μπαίνει το ριάλιτι μόδας του Star «GNTM», σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος μετέφερε τις πληροφορίες που είχε στην πρωινή εκπομπή του Σκάι και της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας».

Οπως τόνισε ο δημοσιογράφος, υπήρχαν οι φήμες εδώ και καιρό για τη συγκεκριμένη παραγωγή ότι δύσκολα θα έπαιρνε το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά, αφού ο σκληρός ανταγωνισμός με την ελληνική μυθοπλασία στην prime time ζώνη δεν κατάφερε να αφήσει αλώβητο το σόου.

Οι φήμες λοιπόν που υπήρχαν εδώ και αρκετές εβδομάδες μοιάζουν να επιβεβαιώνονται, αφού, μια κι έχουμε φτάσει στα μέσα Μαρτίου, το ριάλιτι μόδας θα έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει να «ζεσταίνει μηχανές».

Οι ιθύνοντες

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Βίκυ Καγιά, σε επανειλημμένες ερωτήσεις δημοσιογράφων, φρόντιζε πάντα να λέει «δεν γνωρίζω, δεν απαντώ», μια και όντως δεν είχε εικόνα από τους ιθύνοντες και τον προγραμματισμό του καναλιού της Κηφισιάς. Ετσι, και προκειμένου να μην πάρει κάποιο άλλο κανάλι τα δικαιώματα, το Star αποφάσισε το σόου να «ξεκουραστεί», αφού και τα σημάδια κόπωσης είχαν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και τα νούμερα δεν ήταν τα αναμενόμενα τη σεζόν αυτή. Με αυτή την απόφαση το Star αποδεσμεύει την Καγιά από τη βραδινή ζώνη και οι διαδόσεις θέλουν να την πιέζει να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική.

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Tags