Συζητήσεις στον ΣΚΑΪ για το lead in του δελτίου

Συζητήσεις στον ΣΚΑΪ για το lead in του δελτίου
Ενημερώθηκε: 06/04/21 - 12:27

Σύσκεψη του Τομέα Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες, υπό τον επικεφαλής Βασίλη Παπαδρόσο.

Στο Φάληρο αναζητούν τρόπους να ξεπεράσουν την επέλαση του «Ράδιο Αρβύλα» και να ξεκολλήσουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από το 12%-13%, όπου κυμαίνεται σήμερα.

Με δεδομένο ότι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα εξακολουθήσουν να δίνουν ισχυρό στίγμα στη ζώνη, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο lead-in του δελτίου, το οποίο κάθε άλλο παρά ικανοποιητικό είναι, καθώς η καθημερινή προβολή του «House of fame» πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις. Σύμφωνα με το media.gr αναζητούνται άμεσες λύσεις, αφού, παρά τη μικρή άνοδο των ποσοστών τηλεθέασης του μουσικού reality, στον ΣΚΑΪ δεν είναι διατεθειμένοι να υποβαθμίσουν ένα από τα διαχρονικά σημεία αναφοράς του τηλεοπτικού σταθμού.

Κι όλα αυτά βέβαια σε μια χρονική στιγμή που το κανάλι βρίσκεται στην κορυφή του καθημερινού prime time χάρη στο «Survivor» και παρουσιάζεται παραδοσιακά ισχυρόκαι στις υπόλοιπες ζώνες-κλειδιά της ημέρας, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει την πρωτιά. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν ελεγχόμενοι μετασχηματισμοί, ακόμη και στη συνταγή του κεντρικού δελτίου με τη Σία Κοσιώνη.