Τα πρόσωπα του One Channel

Τα πρόσωπα του One Channel
Ενημερώθηκε: 15/10/19 - 14:42

Σε ρυθμό προετοιμίασίας το ONE για να βγει το κανάλι στον αέρα εντός του Νοεμβρίου. 

Οι  ενημερωτικές εκπομπές, τα δύο δελτία μεσημεριανό και κεντρικό, αλλά και οι παραγωγές των εκπομπών που περιλαμβάνουν εξωτερικά γυρίσματα μπαίνουν στο τελικό στάδιο.

Το πρόγραμμα θα ξεκινάει νωρίς το πρωί με την ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάζουν τέσσερις δημοσιογράφοι : ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο Θανάσης Φουσκίδης, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Δάφνη Καραβοκύρη. Θα ακολουθεί η Χριστίνα Λαμπίρη με θέματα κοινωνικά και ανθρωποκεντρικά. Νωρίς το μεσημέρι την ενημέρωση θα συνεχίζουν ο Γιώργος Χουδαλάκης, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και η Τζίνα Μοσχολιού. Το μεσημεριανό δελτίο θα παρουσιάζει η Μαριλένα Γεραντώνη.

Για δύο και παραπάνω ώρες το απόγευμα ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παίρνει τη σκυτάλη της ενημέρωσης έχοντας το χρόνο να αναλύσει και να ασχοληθεί με περισσότερα θέματα της επικαιρότητας. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα πότε θα ξεκινάει, θα παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Στην βραδινή ζώνη προγραμματίζονται πολιτικά τοκ σόου, εκπομπές με καλεσμένους πρόσωπα της επικαρότητας αλλά και εκπομπές έρευνας. Ο Χάρης Καρανίκας θα παρουσιάζει τη μία από αυτές με ατζέντα διεθνή και μεγάλα θέματα και ο Γιάννης Μούτσος θα είναι ο παρουσιαστής της δεύτερης εκπομπής έρευνας με θεματολογία περισσότερο κοινωνική.

Το Σαββατοκύριακο την πρωινή ενημέρωση θα αναλάβουν η Μάγδα Τσέγκου και η Αμαλία Κάντζου ενώ στα αθλητικά εκπομπή θα παρουσιάσει ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Μιχάλης Τσώχος. Επιπλέον εκπομπές στην βραδινή ζώνη θα έχουν οι : Κώστας Γιαννακίδης, η Σάσα Σταμάτη, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο Δημήτρης Μανιάτης.

Πηγή: Typologies