Θα είναι η Βίκυ Καγιά στον τελικό του GNTM;

 
    ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑΚΑΓΙΑΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ DWTSΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ GNTMΤΕΛΙΚΟΣ GNTMGNTM ΤΕΛΙΚΟΣ

Ενημερώθηκε: 24/11/21 - 18:15

Η Βίκυ Καγιά αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια να αφήσει το GNTM και να αναλάβει την παρουσίαση του Dancing With The Stars.

Η χαρά που νιώθει στο σόου χορού του σταθμού δικαιώνει την απόφασή της. «Η ομάδα μου στο DWTS και το Star μου επιτρέπουν να είμαι ο εαυτός μου. Δεν με πιέζουν», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η guest εμφάνιση στον τελικό του GNTM

Το όνομά της τις τελευταίες μέρες παίζει και στις συζητήσεις για τον τελικό του παιχνιδιού μόδας. Η Βίκυ Καγιά δέχτηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, να είναι στην δοκιμασία για τον τελικό αλλά και στον τελικό του GNTM. Είναι άλλωστε ένα project που έχει συνδεθεί με το όνομά της και όχι άδικα.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» είχε μιλήσει για το GNTM και πόσο της έχει λείψει. «Και εμένα μου έχει λείψει το GNTM αλλά έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου γιατί έχω δυο παιδιά και έχω τον σύζυγό μου, ήταν πέντε χρόνια non stop και αν χάσεις τον εαυτό σου δουλεύοντας, τι άλλο μπορείς να δώσεις;», ανέφερε.

«Δε μπορώ να σου κρύψω όμως ότι απολαμβάνω που είμαι στο Dancing with the Stars. Είμαι χαλαρή. Δυσκολεύτηκα πολύ να βγάλω το GNTM από μέσα μου. Το έκλαψα το θέμα. Την άνοιξη ήμουν πιο γκρι, έπαθα κάτι. Ήμουν στην ψυχαναλύτριά μου πιο συχνά, αλλά το είχα ανάγκη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ