Τηλεοπτική «βόμβα» στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»! Ο ΣΚΑΪ αφήνει εκτός Καπουτζίδη και Μπακοδήμου! (video)

Τηλεοπτική «βόμβα» στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»! Ο ΣΚΑΪ αφήνει εκτός Καπουτζίδη και Μπακοδήμου!
Ενημερώθηκε: 15/04/19 - 18:10

ΣΚΑΪ: Ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές και ηχηρές... απουσίες από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Το μόνο που θα παραμείνει ως έχει, θα είναι η ημερομηνία έναρξης του λαμπερού σόου. Παρά το, γεγονός ότι υπήρξαν συζητήσεις για την μετάθεση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, τελικά η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ωστόσο, λίγα πράγματα θα παραμείνουν ίδια στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το οποίο θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές, ειδικότερα στο κομμάτι της κριτικής επιτροπής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η Μαρία Μπακοδήμου και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα βρεθούν εκτός του σόου.

Στην περίπτωση του Γιώργου Καπουτζίδη, ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όχι μόνο γιατί θα βρίσκεται στην παρουσίαση του «The Voice» αλλά και λόγω του ότι παράλληλα έχει δεχτεί και πρόταση για σίριαλ στον ΣΚΑΪ .

Όσο για την Μαρία Μπακοδήμου, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ δεν θα βρίσκεται πλέον στην σύνθεση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αλλά θα απορροφηθεί σε κάποια άλλη εκπομπή.

Δείτε το βίντεο: