Της .. κακομοίρας στο GNTM: Γιατί είναι εξοργισμένη η Μαρτίνα με την Ελευθερία (video)

ele
Ενημερώθηκε: 21/10/19 - 22:31

Της κακομοίρας...στο ριάλιτι των μοντέλων. Κακίες, σπόντες, ατάκες και συζητήσεις «υψηλού επιπέδου» ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες... Τι ακριβώς συνέβη και γιατί είναι εξοργισμένη η Μαρτίνα με την Ελευθερία (μεταξύ άλλων);

Στην πρώτη τους φωτογράφιση υψηλής ραπτικής, τα κορίτσια του GNTM έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια, εκτός από την Ελευθερία Καρναβά, η οποία είχε κερδίσει στην προηγούμενη δοκιμασία.

Εκτός από το συγκεκριμένο αβαντάζ, η Ελευθερία έπρεπε να επιλέξει και τέσσερις κοπέλες, οι οποίες θα φωτογραφίζονταν χωρίς μακιγιάζ. Η επιλογή της ήταν: Μαρτίνα – Μαρίνα και Σουζάνα – Ασημίνα, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στις FF.

«Θέλω να μάθω το λόγο», είπε η Σουζάνα με αυταρχικό ύφος. «Δεν κάνουμε τόσο πολλή παρέα κι έτσι το επέλεξα», είπε η Ελευθερία και η Σουζάνα απόρησε: «Δεν κάνουμε παρέα; ΟΚ».

«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», σχολίασε η Ασημίνα. «Και έφαγε φαγητό από το φαγητό μου», πρόσθεσε η Μαρτίνα.

«Η Ελευθερία έχει αποδείξει ότι είναι πανέξυπνη, δεν είναι αυτό το χαζό κοριτσάκι που το παίζει. Η δικαιολογία της με εξόργισε διότι μας έχει κάνει πλιάτσικο σε όλα τα πράγματα, μας παίρνει τις πετσέτες μας, χρησιμοποιεί τα πάντα όλα. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Να ανταλλάξουμε βρακιά;», είπε η Μαρτίνα.

Η Μαρτίνα, μάλιστα, χαρακτήρισε όλες τις υπόλοιπες παίκτριες “φίδια”! 

Πηγή βίντεο: zappit.gr