Το «X-Factor» με την Βανδή, ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης το OPEN TV

 
Το «X-Factor» με την Βανδή, ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης το OPEN TV

Ενημερώθηκε: 06/12/18 - 03:48

Το «βαρύ πυροβολικό» των talent show, το «X- Factor», ρίχνει στην μάχη της τηλεθέασης το OPEN TV. Οι υπεύθυνοι του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, αποφάσισαν να βγάλουν νωρίτερα, συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο, το επιτυχημένο concept, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τα νούμερα του σταθμού.

Στην προσπάθεια αυτή ελπίζουν ότι θα συμβάλει και η Δέσποινα Βανδή, που για πρώτη φορά θα έχει το ρόλο της παρουσιάστριας.

Το «X-Factor» είναι ένα εγχείρημα στο οποίο οι ιθύνοντες του σταθμού πιστεύουν πολύ, ένα talent show που το τηλεοπτικό κοινό έχει ήδη αγκαλιάσει τα προηγούμενα χρόνια, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να προηγηθεί του «La Banda», που βάσει του αρχικού πλάνου θα έβγαινε μέχρι τον Ιανουάριο.

Όπως αναφέρουν οι «Τυπολογίες», ενώ η τριάδα των κριτών του «La Banda», Φουρέιρα, Stavento, Μαραντίνης, ήταν πολλά υποσχόμενη, τα δυνατά ταλέντα, που ξεχώρισαν στα castings, είχαν περισσότερο τη στόφα λαϊκού τραγουδιστή και όχι pop teen idol, υλικό ιδανικό για «X-Factor», αλλά όχι για να γεννήσει μια boy μπάντα που θα κάνει αίσθηση και ήταν τελικά το ζητούμενο του talent show «La Banda».

Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάζει και μία ταξιδιωτική, γαστρονομική εκπομπή, που θα εστιάζει στην ιστορία κάθε τόπου με τα αξιοθέατα, τις παραδοσιακές συνταγές και τα τοπικά προϊόντα.

Να σημειωθεί ότι εκτός από το «X- Factor», η