Ελεονώρα Μελέτη: Από τα social media έμαθε για την «εγκυμοσύνη» της

 
Ελεονώρα Μελέτη: Από τα social media έμαθε για την «εγκυμοσύνη» της

Ενημερώθηκε: 21/09/17 - 17:30

Σαν ένα «αστείο χαζό» αντιμετώπισε η Ελεονώρα Μελέτη την είδηση της δήθεν εγκυμοσύνη της.

παρουσιάστρια

Σύμφωνα με την Espresso η γνωστή ενημερώθηκε για το... ευτυχές γεγονός από τα social media και την αρχική έκπληξή της διαδέχτηκαν τα γέλια αλλά και οι διαψεύσεις σε φίλους και γνωστούς που επικοινώνησαν μαζί της για τα συχαρίκια.

Οπως γράφτηκε, η Ελεονώρα περιμένει το πρώτο παιδάκι της, αφού εθεάθη να βγαίνει από μαιευτήριο κρατώντας στα χέρια της έναν φάκελο, τον οποίο δίνουν συνήθως στις γυναίκες που βρίσκονται σε... ενδιαφέρουσα.

Θοδωρή Μαροσούλη

«Απλά κλαίω από τα γέλια! Είναι γελοίοι αυτοί που τα λένε και τα γράφουν» δήλωσε η δημοσιογράφος σε πρόσωπο από το στενό φιλικό περιβάλλον της κι αμέσως μετά ενημέρωσε τον αγαπημένο της , προτού βρεθεί κι εκείνος προ εκπλήξεως!

Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση των αρραβώνων και προτού καλά καλά αρχίσει να οργανώνει τον γάμο του, το ζευγάρι βρέθηκε στη δίνη του διαδικτυακού κυκλώνα αλλά και των τηλεοπτικών εκπομπών που με εκτενείς αναφορές αναφέρθηκαν στη δήθεν εγκυμοσύνη της δημοσιογράφου. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που η Ελεονώρα Μελέτη τηρεί «σιγή ιχθύος» και δεν έκανε σχετικό σχόλιο στο Instagram για την αποκατάσταση της αλήθειας. Οι τελευταίες αναρτήσεις της είναι από το κομμωτήριο, όπου βάφτηκε πλατινένια ξανθιά, αλλά και από τη γεμάτη πίσσα παραλία της Γλυφάδας.