Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 30/09 και την Κυριακή 1/10

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 30/09 και την Κυριακή 1/10

Ενημερώθηκε: 30/09/17 - 00:00

ΚΡΙΟΣ

Οι συνθήκες για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα είναι κατάλληλες. Όλα θα εξαρτηθούν με το πόσο καλά θα χειριστείτε τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Πολύ πιθανόν να έχετε κατά νου και κάποιες άλλες αλλαγές στην ζωή σας, που από ότι φαίνεται βρίσκονται και αυτές πολύ κοντά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην σκορπίζετε τις δυνάμεις σας σε λάθος δρόμους. Μην θεωρείτε ότι οι άλλοι σκέφτονται το ίδιο με σας. Οι διαφορετικές αντιλήψεις σε βασικά θέματα θα σας εξουθενώσουν ψυχικά και θα αναρωτηθείτε για πολλά πράγματα που θεωρούσατε ότι κατείχαν γερές βάσεις σε μία σχέση σας.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Πολλά θέματα που σας απασχολούν θα συζητηθούν και θα μπουν σε νέες βάσεις.

Μπορεί να κάνετε κάποιο εθελοντισμό, να προσφέρετε τις γνώσεις σας χωρίς οικονομικό όφελος και να φροντίσετε την ψυχολογία κάποιων ανθρώπων. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία συναισθηματική φόρτιση όπου θα βρίσκεται ανάμεσα σε εντάσεις και σιωπές που προκαλούν πολλά ερωτηματικά.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι μία προέκταση κάποιων θεμάτων που σας έχουν μπλοκάρει την ενέργεια σας. Θα πρέπει λοιπόν να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα επιμέρους και ακόμη τις λεπτομέρειες που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τα πρόσωπα που βρίσκονται περισσότερο κοντά σας. Οι ευκαιρίες για να βελτιώσετε δεν θα λείπουν.

ΛΕΩΝ

Οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά συμαντικές για τα προσωπικά σας θέματα. Από την μία θα έχετε μια διάθεση να φύγετε μακριά από ότι σας έχει πιέσει το τελευταίο διάστημα, από την άλλη οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές ώστε να συζητήσετε και να λυθεί η παρεξήγηση με άτομο της καρδιάς σας.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν ευκαιρίες σε οικονομικό και συναισθηματικό τομέα.

Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο για σας. Η αισιοδοξία δεν σας εγκαταλείπει και ας έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες. Γενικά η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά και απομακρύνονται σταδιακά από την ζωή σας σχέσεις και πρόσωπα που δεν σας ταίριαζαν καθόλου.

ΖΥΓΌΣ

Θα υπάρξουν προτάσεις που θα ευνοήσουν το μέχρι τώρα εισόδημα σας. Αν έχετε κατά νου να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή ένα επαγγελματικό διάβημα, αυτό θα ευνοηθεί το επόμενο διάστημα. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε αναμονή νέων καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φροντίστε πάνω από όλα να βρείτε την προσωπική σας ηρεμία, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν το επόμενο διάστημα. Πολλές υποσχέσεις και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να καταλάβετε ότι και οι δυσκολίες που σας συμβαίνουν γίνονται για κάποιο θετικό λόγο που θα τον νοιώσετε το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Μην χάνετε την ψυχραιμία σας και βρίσκεστε εκτεθειμένοι. Θα μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά τα ζητήματα που σας απασχολούν. Ίσως να μην έχετε κάνει τις καλύτερες συμφωνίες ώστε να υπάρχουν οι αλλαγές που θα θέλατε πραγματικά. Βέβαια να περιμένετε πολύ σύντομα θετικές εξελίξεις, οι οποίες θα έχουν και διάρκεια.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Πολλά πράγματα πλέον έχουν μπει σε μία καλύτερη πορεία και πολύ πιθανόν να αναστηθεί κυριολεκτικά η συναισθηματική σας ζωή. Η υλική και συναισθηματική σας κατάσταση θα περιέχει την μαγιά μιας επιτυχίας που θα σας κάνει να προχωρήσετε και στα πιο απαιτητικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις μέρες αυτές θα μπορέσετε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα θέματα που σας απασχολούν. Οι βασικοί τομείς της ζωής σας είχαν πληγεί από διάφορες καταστάσεις που δεν έλεγαν να τελειώσουν. Θα μπορέσετε να αναθεωρήσετε, να απαλλαγείτε και να ξεκινήσετε νέα πολλά υποσχόμενα επιχειρήματα.

ΙΧΘΎΕΣ

Δεν θα λείψουν αυτό το διήμερο τα πισωγυρίσματα και οι ανασφάλειες που μέσα από εκεί παίρνετε πάντα τα μαθήματα σας και ωριμάζετε. Αυτή την περίοδο θα περπατήσετε σε καινούρια συναισθηματικά περάσματα, αλλά θα χρειαστεί χρόνος μέχρι που θα νιώσετε ότι ανήκετε εκεί.