Πρωτοφανές περιστατικό! Έδειραν ΑμΕΑ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών!

 
Πρωτοφανές περιστατικό! Έδειραν ΑμΕΑ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Ενημερώθηκε: 14/10/17 - 20:04

Πρωτοφανές περιστατικό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με άγριο ξυλοδαρμό ατόμου (ΑμΕΑ), μέσα στον χώρο του Πανεπιστημίου.

Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,

Ο Απόστολος Δοξιάδης απέστειλε ανοικτή επιστολή στον Πρύτανη του καταγγέλλοντας τον ξυλοδαρμό ατόμου με ειδικές ανάγκες μέσα στον χώρο του Πανεπιστημίου και ερωτόντας τον για τις ενέργειες που ακολούθησαν.

Συμφωνα με την επιστολή, το εν λόγω άτομο ήταν ομιλητής σε εκδήλωση που οργάνωσε Μη Κυβερνητική Οργάνωση σχετικά με τον εθελοντισμό. Όπως αναφέρει λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν αναρτηθεί στο πανεπιστήμιό πανό με συνθήματα κατά της συγκεκριμμένης ΜΚΟ από τα οποία όπως επισημαίνει ο Απόστολος Δοξιάδης διαφαινόταν πρόθεση άσκησης βίας.

ΑμΕΑ,

Η εκδήλωση τελικά έγινε και όπως αναμενόταν ασκήθηκε βία από ορισμένους, όχι μόνο κατά του συγκεκριμένου αλλά και κατά άλλων ομιλητών στην ίδια εκδήλωση. Σύμφωνα με τον κ. Δοξιάδη αυτό έγινε παρουσία και καθηγητών του ιδρύματός οι οποίοι δεν αντέδρασαν!

Ο κ. Δοξιάδης στην ανοιχτή επιστολή προς τον πρύτανη ζητά να μάθει εάν συνήλθε το Πρυτανικό Συμβούλιο για το συγκεκριμένο πρωτοφανές περιστατικό και ερωτά τον Πρύτανη έάν υπήρξε κάποια ενέργεια σχετικά με την προαναγγελθείσα επίθεση τη διερεύν ηση των συνθηκών του αποτρόπαιου περιστατικού και τον εντοπισμό των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νίκος Νικολόπουλος: Πρωτοβουλία για την προστασία των επιδομάτων των ΑμΕΑ