Γιατί βγήκε σε επανάληψη ο Φουρθιώτης;

 
Γιατί βγήκε σε επανάληψη ο Φουρθιώτης;

Ενημερώθηκε: 15/10/17 - 13:02

Σε επανάληψη προβλήθηκαν χθες τα «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη με τα social media να παίρνουν φωτιά περί ενδεχόμενης αποχώρησής του από τον τηλεοπτικό σταθμό epsilon.

Βέβαια ο πραγματικός λόγος που η εκπομπή δε προβλήθηκε ζωντανά, αλλά επανάληψη δεν έχει να κάνει με τις διοικητικές αλλαγές του σταθμού, αλλά εξαιτίας της απεργίας των τεχνικών. Οι συντελεστές της εκπομπής γνώριζαν από την Πέμπτη την απόφαση, αλλά είχαν ετοιμάσει κάποια θέματα για την περίπτωση που η απεργία κρινόταν παράνομη.

Μένιου Φουρθιώτη

Ιβάν Σαββιδη

Πάντως ξέχωρα από την χθεσινή μέρα οι φήμες για αποχώρηση του από το Epsilon έχουν φουντώσει για τα καλά. Πιο συγκεκριμένα χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι, μετά την αλλαγή της ιδιοκτησίας που έγινε τον Αύγουστο με το κανάλι να καταλήγει στα χέρια του ο παρουσιαστής βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός, καθώς η διοίκηση δεν επιθυμεί να συνεχίσει την συνεργασία μαζί του.

Μένιος Φουρθιώτης

Όπως αναφέρει Όπως το mediamagazine.gr το οποίο επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες ο είναι ουσιαστικά ήδη εκτός καναλιού, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι διατεθειμένος να πληρώσει την ρήτρα που προβλέπει το συμβόλαιό του για να αποχωρήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ρήτρα της αποζημίωσης φτάνει τις 50.000 ευρώ.