Nomads Αποκάλυψη: Ποιο μέρος θα εξαφανιστεί από τον χάρτη του παιχνιδιου

 
Nomads Αποκάλυψη: Ποιο μέρος θα εξαφανιστεί από τον χάρτη του παιχνιδιου

Ενημερώθηκε: 23/10/17 - 16:32

Nomads: Η οικειοθελής αποχώρηση του Παναγιώτη Βασιλάκου έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι, και μαζί πολλές αντιδράσεις. Παρόλα αυτά έφερε και την επίσπευση κάποιων διαδικασιών που είχε προειδοποιήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πως θα συμβούν. Οι τρεις ομάδες θα γίνουν πλέον δυο καθώς τα μέλη της ομάδας της Ζούγκλας που απέμειναν θα μοιραστούν στις άλλες δυο ομάδες.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο την δημιουργία νέων συσχετισμών δυνάμεων στο Nomads αλλά και καινούριες συμμαχίες. Όμως οι αλλαγές δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ καθώς από την στιγμή που οι ομάδες που απομένουν είναι μόλις δυο, θα πρέπει αντίστοιχα να μειωθούν και μέρη της Επικράτειας. Μέχρι στιγμής είχαμε την βίλα, το ψαροχώρι και την παραλία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται και τις υποψίες μας, λογικά το μέρος που θα εξαφανιστεί από το Nomads θα είναι το ψαροχώρι! Το ψαροχώρι που μας χάρισε μέχρι στιγμής αρκετά ευτράπελα, αλλά και συγκινητικές στιγμές με την οικογένεια που φιλοξενούσε την ομάδα του Ωκεανού. Ο λόγος που πιθανότατα θα χάσουμε το ψαροχώρι από την καθημερινότητά μας είναι ίσως πως η παραγωγή του Nomads θα θέλει να καταδεικνύει ακόμα περισσότερο την διαφορά που θα έχουν οι δυο ομάδες που θα επικρατούν στην μάχη για το που θα μείνουν. Όπως και να το κάνουμε η διαφορά βίλας με παραλία είναι πολύ πιο έντονη από το βίλα-ψαροχώρι και οι μάχες αναμένονται να είναι πλέον αρκετά σκληρές.