Προκόπης Παυλόπουλος: Συνομιλίες και χειραψίες με Θεσσαλονικείς έξω από τον Άγιο Δημήτριο (ΦΩΤΟ)

 
ΠτΔ: Έσπασε το πρωτόκολλο και βρέθηκε κοντά στο πλήθος που τον παρακολουθούσε (ΦΩΤΟ)

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ενημερώθηκε: 26/10/17 - 18:57

Αμέσως μετά το τέλος της επίσημης δοξολογίας στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατευθύνθηκε προς τους Θεσσαλονικείς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου και συνομίλησε μαζί τους.

"

Ο κ. Παυλόπουλος «έσπασε» το πρωτόκολλο και αιφνιδίασε αρχικά τους πολίτες που παρακολουθούσαν πίσω από τα κάγκελα ασφαλείας. Κι ενώ το πρόγραμμά του περιελάμβανε επιβίβαση στο αυτοκίνητο για να μεταβεί στο Θωρηκτό "Αβέρωφ" στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, κινήθηκε προς το πλήθος και άρχισε με χαμόγελο να τους χαιρετά, δίνοντας σε πολλές περιπτώσεις και το χέρι του.

"

Ο κ. Παυλόπουλος περπάτησε αρκετά κατά μήκος της οδού Αγίου Δημητρίου για να τους χαιρετίσει όλους και προκειμένου να μιλήσει μαζί τους.
«Χρόνια πολλά» για την εορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου, τους ευχήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ζητούσε από τον καθένα να μάθει για την υγεία του και πώς τα περνάει. «Για την πατρίδα», του φώναξαν κάποιοι, «να προσέχεις το στρατό και τα σώματα ασφαλείας»