Απάντησε η σεξι δασκάλα της παρέλασης: Θέλω να τιμώ τους ήρωες

 
Απάντησε η σεξι δασκάλα της παρέλασης: Θέλω να τιμώ τους ήρωες

Ενημερώθηκε: 29/10/17 - 13:41

Η δασκάλα του τέταρτου δημοτικού σχολείου Ναυπλίου, Ιφιγένεια Γουγουτσά, κατάφερε με ρην εμφάνισή της να κλέψει την παράσταση στην παρέλαση, αλλά και να γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο. Πολλοί την σχολίασαν αρνητικά θεωρώντας ότι οι ενδυματολογικές της επιλογές ξεπερνούσαν τα όρια της παρέλασης για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ενώ κάποιοι άλλοι την αποθέωσαν.

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έγινε τόσος ντόρος σχετικά με την εμφάνιση μου στην παρέλαση», λέει η εκπαιδευτικό σε συνέντευξη που παραχώρησε, ενώ φάνηκε έκπληκτη για την διάσταση που έλαβε το θέμα από τα ΜΜΕ. «Ούτε καν το φανταζόμουν ότι ο κόσμος θα ασχολείτο με τι φόρεμα έχω επιλέξει να βάλω στην παρέλαση. Είναι αδιανόητο» λέει χαρακτηριστικά. Μάλιστα τονίζει πως κάθε χρόνο δίνει το παρόν στις μαθητικές παρελάσεις διότι πιστεύει πως έτσι τιμά τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας. «Είμαι μια εκπαιδευτικός που πάντα θέλω να τιμώ τους ήρωες και να είμαι πάντα παρούσα στις μαθητικές παρελάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η συμμετοχή λοιπόν σε μια εθνική παρέλαση όπως αυτή της 28ης Οκτωβρίου γεμίζει με υπερηφάνεια τους μαθητές που παρελαύνουν αλλά και τους δασκάλους που τους συνοδεύουν. Ζούμε σε μια εποχή που το φαίνεσθαι επικρατεί έναντι του είναι. Σε μια κοινωνία που τα μέλη της είναι πιο εύκολο να κρίνουν βάσει της εικόνας παρά του χαρακτήρα. Άλλωστε σε όλους μας είναι γνωστή η λαϊκή ρήση που λέει ότι "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά"», καταλήγει η Ιφιγένεια Γουγουτσά.

Διαβάστε επίσης:

28η Οκτωβρίου: Η σέξι δασκάλα που... τράβηξε τα βλέμματα στην παρέλαση (ΦΩΤΟ)