ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο Thor επιστρέφει! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο Thor επιστρέφει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 02/11/17 - 14:43

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σήμερα (2/11) ο Thor και η παρέα του με τις υπερφυσικές δυνάμεις επιστρέφει με το Ragnarok και ρίχνει τη σκιά του πάνω σε όλες τις άλλες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα σινεμά της χώρας.

Thor: Ragnarok: Για να σώσει τον Άσγκαρντ από την καταστροφή, ο Θορ είναι αναγκασμένος να συμμαχήσει με τον Λόκι. Αλλά και πάλι οι δυο τους αποδεικνύονται ανίκανοι να νικήσουν την παντοδύναμη και αδίστακτη αδερφή τους Χέλα, η οποία κάθεται πλέον στο θρόνο του Όντιν.

Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού: Ο Στίβεν, επιτυχημένος καρδιοχειρουργός και παντρεμένος με δύο παιδιά, αναπτύσσει φιλίες με τον Μάρτιν, ένα ορφανό 16χρονο αγόρι, που «διεισδύει» αργά και μεθοδικά στην οικογένειά του με ολέθριες συνέπειες.

Success Story: Εύπορος ψυχίατρος και γιος μεγαλοεκδότη, ο Παναγής Πάνδωρας ερωτεύεται την όμορφη και άνεργη ηθοποιό Τζορτζίνα. Ο γάμος τους όμως δεν αργεί να βαλτώσει και να περάσει έντονη κρίση, η οποία θα κορυφωθεί την ημέρα που ο Πάνδωρας αναγγέλλει την κάθοδό του στην πολιτική.

Νάνος στο Σπίτι: Η έφηβη Κλόι μετακομίζει με τη μητέρα της σε ένα καινούργιο σπίτι, όπου ανακαλύπτει πως αυτό λειτουργεί σαν πύλη για την εισβολή κακών και πεινασμένων για… τα πάντα εξωγήινων, με τους νάνους του κήπου να αποτελούν την τελευταία γραμμή άμυνας του πλανήτη μας.

Ο Μεγάλος Περίπατος της Άλκης: Η συγγραφέας Άλκη Ζέη εξιστορεί την πολυτάραχη ζωή της, συνυφασμένη με τα μεγάλα γεγονότα της πρόσφατης ελληνικής Ιστορίας.

Mimosas: Ένα καραβάνι συνοδεύει έναν ετοιμοθάνατο σεΐχη διασχίζοντας τα βουνά του Μαρόκου. Όταν η διαδρομή γίνεται επικίνδυνη κι εκείνος πεθαίνει, οι άντρες του αρνούνται να συνεχίσουν, αλλά δύο κλέφτες που ταξιδεύουν μαζί τους ισχυρίζονται πως ξέρουν το δρόμο και αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τον νεκρό στην τελευταία του κατοικία.

Ελεγεία Υπανάπτυξης: Η ιστορία της Εταιρείας Λιπασμάτων, με αφορμή την επιστροφή μιας ομάδας πρώην εργαζομένων στο ερειπωμένο εργοστάσιό της στη Δραπετσώνα έπειτα από 18 χρόνια.

Σημαδεμένες Καρδιές: Το καλοκαίρι του 1937 ο νεαρός συγγραφέας Εμάνουελ, ο οποίος πάσχει από φυματίωση των οστών, μεταφέρεται σε ένα νοσοκομείο στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Ακινητοποιημένος στο κρεβάτι, κάνει φιλίες, ερωτεύεται, διασκεδάζει αλλά και υποφέρει, καθώς η Ευρώπη ετοιμάζεται για άλλον έναν πόλεμο.

Τι Συνέβη στη Δευτέρα: Σε ένα μέλλον όπου οι οικογένειες περιορίζονται αυστηρά λόγω υπερπληθυσμού στο ένα παιδί, ένας πατέρας προστατεύει τα επτάδυμα κορίτσια του μέχρι την ενηλικίωσή τους. Μόνες τους πλέον, προσπαθούν να επιβιώσουν ξεγελώντας τις αρχές, μέχρι που ένα βράδυ μία από τις αδερφές δεν επιστρέφει στο σπίτι.