Σε ρυθμούς μπαράζ η Εθνική

 
Σε ρυθμούς μπαράζ η Εθνική

Ενημερώθηκε: 06/11/17 - 16:40

Σε ρυθμούς... Κροατίας μπαίνει σιγά σιγά, η Εθνική ομάδα, με τον Μίκαελ Σκίμπε να έχει δυο σημαντικά προβλήματα, ενόψει των κρίσιμων αγώνων μπαράζ, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεκίνησε θεραπεία στον αστράγαλο από το βράδυ του Σαββάτου και υπάρχει η αισιοδοξία πως θα προλάβει το πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ. Εντός της ημέρας θα εξεταστεί και από το ιατρικό τιμ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ώστε να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Κώστα Μανωλά, θα είναι μεγάλο πλήγμα για την Εθνική ομάδα εφόσον δεν είναι διαθέσιμος και ο αρχηγός της Ντόρτμουντ. Μπορεί να υπάρχουν ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας, όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Ρέτσος, αλλά είναι θέμα το να χάνεις τους δύο βασικούς στόπερ, στην κρισιμότερη καμπή της προκριματικής διαδικασίας του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Όσον αφορά τον Βασίλη Τοροσίδη, η κατάστασή του στο δικέφαλο παρουσιάζει βελτίωση και γίνεται προσπάθεια να είναι έτοιμος στο πρώτο ματς με τους Κροάτες. Οι πιθανότητες να βρίσκεται στην ενδεκάδα ο αρχηγός της Εθνικής είναι μοιρασμένες ωστόσο θα παρακολουθείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο και αναλόγως θα κριθεί εάν μπορεί να αγωνιστεί.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής είναι προγραμματισμένη στις 17:30, με τον Μίχαελ Σκίμπε να προσθέτει στο ρόστερ ως έξτρα λύσεις για την άμυνα τους Μάριο Οικονόμου, που επιστρέφει μετά από έξι μήνες και τον πρωτοεμφανιζόμενο, Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Στο απογευματινό πρόγραμμα, οι φίλοι της Εθνικής θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για να στείλουν μήνυμα στήριξης στους διεθνείς, λίγα 24ωρα πριν από τη διπλή μονομαχία με τους Κροάτες.