Δώρα Ζέμπερη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του πατέρα της Δώρας μετά την σύλληψη του δράστη

 
Δώρα Ζέμπερη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του πατέρα της Δώρας μετά την σύλληψη του δράστη

Ενημερώθηκε: 08/11/17 - 14:21

Δώρα Ζέμπερη: Σε απερίγραπτη κατάσταση ο πατέρας της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη που είδε το νήμα της ζωής της να κόβεται τόσο βίαια από τον δολοφόνο. Ο Κώστας Ζέμπερης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη Γιώτα Κηπουρού, μία ημέρα μετά τη σύλληψη του φονιά της κόρης του. Μεταξύ των άλλων δεν θα μπορούσε και να μην αναφερθεί σε όσους τον κατηγόρησαν άδικα.

Σκότωσε το δικό μου το παιδί,

«Νιώθω δικαιωμένος. θα σκότωνε κι άλλο παιδί στην πορεία. Αυτοί είναι γεννημένοι δολοφόνοι. (…) Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση στη φυλακή, ούτε έξω στην κοινωνία. Αρχικά, πήγε το μυαλό μου για το δολοφόνο από τη δουλειά της κόρης μου. Δεν είχε εχθρούς άλλους το παιδί. Γι’ αυτό επέμενα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Ήμουν θολωμένος και το μυαλό μου πήγε εκεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Κώστας Ζέμπερης μοιράστηκε τα συναισθήματά του μετά τον χαμό της κόρης του και εξομολογήθηκε πώς νιώθει και τι θα θυμάται από την κόρη του: «Θα πέθαινα με αυτό το μαράζι. (…) Είμαι ζωντανός νεκρός. Ο μισός είμαι εκεί μέσα στο μαξιλαράκι της».