Nomads: «Πονοκέφαλος» η ατάκα της Ζώη για τους Νομάδες του Ωκεανού - Τι είπε και τους αναστάτωσε;

 
Nomads: «Πονοκέφαλος» η ατάκα της Ζώη για τους Νομάδες του Ωκεανού - Τι είπε και τους αναστάτωσε;

Ενημερώθηκε: 24/11/17 - 12:43

Nomads: Προβληματισμένη είναι η μπλε ομάδα μετά την ατάκα - φωτιά της Αποστολίας Ζώη από τους Νομάδες της Φωτιάς λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Μάνου Πίντζη από το πετυχημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Ο Μάνος αποφάσισε να φύγει, να μην αγωνιστεί και να παραχωρήσει την θέση του στον Λευτέρη, όπως είπε «θέλω να δώσω τη θέση μου στον Λευτέρη, να κερδίσει και να βοηθήσει όσα παιδάκια περισσότερα μπορεί», αναφερόμενος σε αυτό που είχε πει νωρίτερα ο Λευτέρης όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει τα λεφτά αν κερδίσει.

Όμως η αποχαιρετιστήρια κουβέντα της Αποστολίας Ζώη έριξε «βόμβα» στους Νομάδες και άφησε αναπάντητα ερωτήματα. Η Αποστολία είπε «Θέλω όταν γυρίσω στην Ελλάδα να σε δω καλά και να χαμογελάς, ξέρω τον λόγο που πήρες την απόφαση, και άλλοι τον ξέρουν, αλλά καλά έκανες και δεν μίλησες...»!

«Όταν γίνει η Ένωση με το καλό, θα ήθελα να ακούσω την Αποστολία. Είπε ότι ξέρουμε το λόγο για τον οποίο δεν αγωνίστηκε ο Μάνος και που είναι έτσι και εντάξει είμαστε η δικιά του ομάδα και δεν γνωρίζουμε κάτι ιδιαίτερο. Το είπε ξεκάθαρα», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Κατσινόπουλος λίγο μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου.

«Αναρωτήθηκα αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με την Αποστολία που είπε ''κάποιοι από εμάς ξέρουμε''. Γύρισα αμέσως προς την ομάδα μου και είπα ''ρε παιδιά υπάρχει κάτι, μήπως πρέπει να συζητήσουμε κάτι'' και όλοι τους είχαν μείνει άναυδοι. Το μόνο που είχα σαν σημάδι ήταν στην αρχή της εβδομάδας με την επιστροφή του Μιχάλη έδειξε μια δυσφορία να πω αλλά δεν θεωρώ ότι αυτό έπαιξε ρόλο σε αυτό που σήμερα εξέφρασε ο Μάνος», συμπλήρωσε.

Οπότε, αναμένουμε την Ένωση όπου σίγουρα θα δοθεί ευκαιρία στον Γιώργο Κατσινόπουλο να συνομιλήσει με την Αποστολία Ζώη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS