Black Friday: Ουρές χωρίς αγορές - «Απογοήτευση» οι εκπτώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Black Friday: Ουρές χωρίς αγορές - «Απογοήτευση» οι εκπτώσεις

Ενημερώθηκε: 24/11/17 - 19:25

Black Friday

: Ουρές εκατοντάδων κόσμου που θέλησε να εκμεταλλευτεί τις «μεγάλες» προσφορές της ημέρας και να αρχίσει τα εορταστικά του ψώνια από νωρίς γέμισαν τα καταστήματα σήμερα Παρασκευή 24/11, αλλά δεν έγινε το ίδιο και στα ταμεία.

Ειδικά στα εμπορικά κέντρα και τα καταστήματα ηλεκτρονικών η μεγάλη πλειοψηφία των καταναλωτών είναι παιδιά σχολικής ηλικίας, ενώ έξω από γνωστό κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη στο Σύνταγμα, σχεδόν από τις 5 το πρωί είχε σχηματιστεί ουρά, καθώς νεαροί με τα σακίδια στην πλάτη περίμεναν αξημέρωτα να μπουν και να αγοράσουν το... αντικείμενο του πόθου τους.

Τα παράπονα όμως είναι αρκετά, καθώς οι προσφορές που γίνονται στην ελληνική αγορά δεν έχουν σχέση με εκείνες στο εξωτερικό και ειδικά την Αμερική. Οι Έλληνες που δεν πτοήθηκαν και έσπευσαν να κάνουν όσες αγορές μπορούν το έκαναν προκειμένου να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα, ειδικά εν όψει Χριστουγέννων. Όσοι στήθηκαν στις ουρές πάντως ήξεραν τι ήθελαν να αγοράσουν και δεν πήγαν «ψάχνοντας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Black Friday: Γραφείο τελετών κάνει έκπτωση 80%

Αντίθετα, όσο περνά η ώρα, οι αγορές όλης της χώρας γεμίζουν κόσμο που θέλει να δει και αν βρει κάτι που του αρέσει να αγοράσει. Γύρω στο μεσημέρι, οι δρόμοι ήταν γεμάτοι κόσμο, ενώ σε ορισμένα καταστήματα γινόταν το... αδιαχώρητο, θυμίζοντας στους εμπόρους τις «παλιές καλές εποχές» - τότε που τα καταστήματα πάντως γέμιζαν χωρίς το δέλεαρ των εκπτώσεων.

Δείτε όμως τι γίνεται στο εξωτερικό την ίδια μέρα:

#blackfriday

https://t.co/pZO83dTeO9

pic.twitter.com/xn3HPPmfzH

All this just to say a few dollars on the latest gismo on . Imagine these people during a crisis or food shortage.

November 24, 2017

#BlackFriday

pic.twitter.com/Pq56WkRHsQ

?‼️?⚫️ No one should claim that it would not be the blackest Friday ever been.

November 24, 2017